Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aradığımız 10 numara.

124925__max_news.jpg

Willian_2848947.jpg

:yenieek: Bize vermezler bu adami

2.fotodaki 8jk deki oğuzhan değilmi la :lol: ne arıyor juvede :lol:

bence arda turan geri alunmalı

21 günlük hak mahrumiyetinden sonra gerçekten daha iyi bir Galatasaray gerekli

Devre arasında yapılacak transferlerden Schalke maçlarında (özellikle ilk maçta) yüksek verim umanlar en başından hata etmişlerdir.

Bir program dahilinde yapılacaktır diye umut ediliyoruz...

2000 sistemi için yapılsın..

Mesela ben birtek sol bek transferi bekliyorum...

Bknz.. Capone'un gelişi..

bu Hakan' ı aranıza almadınız diye kırgınmı size :trollface:

yok hacı başka bişi olabilir :D

biri slm veriyor adam aha kavga çıkıcak turuncular çoğaldı diyor cevap yazıp bişi yazıyosun niye dalga geçiyosun falan diyor durmadan ilginç yani :D

biri slm veriyor adam aha kavga çıkıcak turuncular çoğaldı diyor cevap yazıp bişi yazıyosun niye dalga geçiyosun falan diyor durmadan ilginç yani :D

Genelinizde bir dalga geçme unsuru mevcut ama

Cok önyargilisin. Benim Nevizade Sakinleri ile bir problemim yoktur. Sor Yunus Emre'ye. Aramiz iyidir, tartissak da.

Johan Djourou nasil olur?

Hannover ile ismi aniliyor

Fatih terim alınacak futbolcuları adam eder bence

anlamadım demek istediğini Fatih hoca motive edemez mi demek istiyorsun sen şimdi

Motive etmek değil. Bir kere, devre arasında gelen adamın ligin ilk yarısında her maça çıkmış tam fit bir adam olma ihtimali çok düşük. Özellikle yurt dışından gelecek olan yabancılar için bu geçerli. O adam hem fitleşecek, hem form tutacak, hem ülkeye ve takıma adapte olacak, hem taktiksel uyum yakalayacak falan ölme eşeğim ölme, devre arasında o kadar çabuk olmaz. Muhtemelen yeni transferler ilk Schalke maçında 11'de bile olmayacak, ikincide belki daha çok verim alırız ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt