Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bari siz şöyle demeyin. Nevizadeciler sürekli aşağılamıyor mu? Bence fazlasını hak ediyorlar.

Buna uzun uzun açıklama yapardım ama gerçekten üşendim. Ben ne desem kafalar değişmeyecek nasıl olsa.

Adam bildiğin Rahip çıktı :asd: amen yoldaş ..

RAHİPLİKLE NE ALAKASI VAR ? CİDDEN 6. HİSSİN FALAN MI VAR VARSA TANDIKLAR VAR SENİ YÖNELENDİRİYİM ? NEYSE BURDA KIŞİSEL VARLIGIMA HAKARET EDİLDİ TARAFIN TARAFINDAN GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPTIM BİR SÜREDE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM . umarım hayatta başına kötü şeyler gelmez.

selam gençler forum bitmiş gördüğüme göre

Pofffff Pringels ım bitti şimdi iyice çekilmez olmaya başladınız :ays:

Transfer duyumlari yok ortalikda. forumda da bu hale geldi. yönetim istifa mi desem yoksa duyumcularami istifaya davet cagirsam. forum birbirine girmesinde tek sorumlusu sizlersiniz :mad: :lol:

Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor, Milan'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Bakaye Traore ile ilgileniyor. Milan önümüzdeki hafta teklifleri değerlendirecek. (Sky Italia)

Buna uzun uzun açıklama yapardım ama gerçekten üşendim. Ben ne desem kafalar değişmeyecek nasıl olsa.

Pm atabilirsen üşenmeden, sevinirim. Gerçekten anlam veremiyorum ve 'kafalar değişmeyecek nasıl olsa' lafını da anlayamadım. Sürekli aşağılayan bir grup arkadaş var ve bu arkadaşları eleştirmek odun kafalılık oluyor.

amrabat milli takım kadrosundan çıkarılmış sakatlığından dolayı ntvspor

Aynen kavga olmayınca skıyor forum itiraf etmeliyim bu foruma transferden çok tartışma çıkarıp raatlamak için giriyorum :asd:

Yönetim istifa

belli olmuyorda.

Ben anlamiyorum insnlar sizden gibi olmayinca neden bu dişlanam ezikleme meraki ? Kendinizi tatmin mi ediyorsunuz anlamiyorum. Gerçekten ayip.. Allahma dua ediyorum bu insanlara bir gün ihsan eylemesi için.

ben fransizim kilisiyede gitmisligim var incil okudum ,bu son donemlerde ise kurani kerim i okumaya basladim ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt