Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

açın ntvspor kanalını alt yazıda galatasaray kısmına geçince yazıyor :mad:

pato 15 milyona corintinhasa gitmiş. çok para yha

amrabat cumartesi kampa katılacak yazdı ama sebebi yazmadı

kardesim sana bir sey sora bilirmiyim sakIncasI yoksa tabiki. sendeki bu kin saldiri modundaki tafrin niyeti nerden geliyor. simdi objektiv olarak düsenelim .Ne zaman gelsen biririlerine laf yetistirmeye calisiyorsun .senin yazini okurken resmen bir kin ile nefret kokusu ile birlikde berbaeriyle okuyorum artik nedense istemeyerek . Sevkine mi gidiyor tartismalar diye sordum kendi kendime ama son yazdigin mesajlara bakarsak bu kafgalardan dolayi ayrilmayi bile düsünüyorsun dogru anladiysam.

Yok ben değilim o aga yeni girdim ben ilk defa nöbete bugün. Yunus Emre kod adlı şahıstan bahsediyorsun sen:D

kardesim sana bir sey sora bilirmiyim sakIncasI yoksa tabiki. sendeki bu kin saldiri modundaki tafrin niyeti nerden geliyor. simdi objektiv olarak düsenelim .Ne zaman gelsen biririlerine laf yetistirmeye calisiyorsun .senin yazini okurken resmen bir kin ile nefret kokusu ile birlikde berbaeriyle okuyorum artik nedense istemeyerek . Sevkine mi gidiyor tartismalar diye sordum kendi kendime ama son yazdigin mesajlara bakarsak bu kafgalardan dolayi ayrilmayi bile düsünüyorsun dogru anladiysam.

Yok ben değilim o aga yeni girdim ben ilk defa nöbete bugün. Yunus Emre kod adlı şahıstan bahsediyorsun sen:D

işte bana karşı olan ön yargının vuku bulmuş hali. .

işte bana karşı olan ön yargının vuku bulmuş hali. .

:D

vallah sesli güldüm bu sefer istemeden :D

ya ama sana sorcakdim sorumu hakli arkadas sonucda. cevap ala bilirmiyim yoksa cevap vermeyi düsünmyorsan soruma onada hay hay deriz. ben sadece merakdan dolayi sordum cünkü ortaligi birbirine girdiginde sen 100 de99 bu kafganin icinde oluyorsun .

yarın grevenbroich tayım ailevi sebeplerden dolayı. var mı gurbetçi oralarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt