Emre Gürpınar
Sarı Üye
- 17 Mayıs 2012
- 345
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
açın ntvspor kanalını alt yazıda galatasaray kısmına geçince yazıyor
açın ntvspor kanalını alt yazıda galatasaray kısmına geçince yazıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öylesine dedim est.![]()
açın ntvspor kanalını alt yazıda galatasaray kısmına geçince yazıyor![]()
kardesim sana bir sey sora bilirmiyim sakIncasI yoksa tabiki. sendeki bu kin saldiri modundaki tafrin niyeti nerden geliyor. simdi objektiv olarak düsenelim .Ne zaman gelsen biririlerine laf yetistirmeye calisiyorsun .senin yazini okurken resmen bir kin ile nefret kokusu ile birlikde berbaeriyle okuyorum artik nedense istemeyerek . Sevkine mi gidiyor tartismalar diye sordum kendi kendime ama son yazdigin mesajlara bakarsak bu kafgalardan dolayi ayrilmayi bile düsünüyorsun dogru anladiysam.
Ne yazıyor?
açın ntvspor kanalını alt yazıda galatasaray kısmına geçince yazıyor![]()
Yok ben değilim o aga yeni girdim ben ilk defa nöbete bugün. Yunus Emre kod adlı şahıstan bahsediyorsun sen![]()
pato 15 milyona corintinhasa gitmiş. çok para yha
kardesim sana bir sey sora bilirmiyim sakIncasI yoksa tabiki. sendeki bu kin saldiri modundaki tafrin niyeti nerden geliyor. simdi objektiv olarak düsenelim .Ne zaman gelsen biririlerine laf yetistirmeye calisiyorsun .senin yazini okurken resmen bir kin ile nefret kokusu ile birlikde berbaeriyle okuyorum artik nedense istemeyerek . Sevkine mi gidiyor tartismalar diye sordum kendi kendime ama son yazdigin mesajlara bakarsak bu kafgalardan dolayi ayrilmayi bile düsünüyorsun dogru anladiysam.
Yok ben değilim o aga yeni girdim ben ilk defa nöbete bugün. Yunus Emre kod adlı şahıstan bahsediyorsun sen![]()
yeter dağıtırım ulan
işte bana karşı olan ön yargının vuku bulmuş hali. .
yarın grevenbroich tayım ailevi sebeplerden dolayı. var mı gurbetçi oralarda