Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada milliyet'in haberine göre Carlinhos transferi gerçekleşmezse alternatif olarak Bastos'u istemiş Fatih Terim

Bursaspor'lu N'Diaye içinde Sunderland yetkilileri Bursa'ya gelmiş

bizim ne zaman özel bi oyuncumuz olacak ?koskoca GS'yın bitane bile yaratıcı oyuncusu yok be.. tü yazıklar olsun size...güya şampiyonlar liginde oynuyoz,milyar dolarlık başkanımız var...peh peh peh

Stoper istememiş H.Balta'yı stopere çekecekmiş Hakan - Gökhan 2'lisi yedek stoper için yeter demiş

çok yeterli harbiden

Bence hoca böyle bir şey yapabilir ki bende aynı şekilde düşünüyorum

bizim şu an için stopere ihtiyacımız yok

Semih ve Dany ikilisi oturmaya başladı ve iyilerde

ancak sene sonu iyi bir stoper alınabilir Ujfa'nın yerine

Bence hoca böyle bir şey yapabilir ki bende aynı şekilde düşünüyorum

bizim şu an için stopere ihtiyacımız yok

Semih ve Dany ikilisi oturmaya başladı ve iyilerde

ancak sene sonu iyi bir stoper alınabilir Ujfa'nın yerine

dany solbek ve önliberoda bile oynar ama serdar taşçı alınmalı.

Evet olabilir oldukça mantıklı sonuçta en az 3-4 transfer tutma olasılığı var

bu kurumsallık konusunda bir ara hani biz Manchester United efsanesini oluşturan adamlarla çalışacaktık ne oldu acaba o konuda

bence en büyük transfer öyle bir iş başarabilseydik o olurdu...

Onlar yönetimin içinde olacaktı ama türkiye gibi bir ülkede yemez sistem bilmezlar bişey bilmezler. Şu tüzüğü değiştirme olayları vardı bakalım bi tamamlansın yönetim bazında tamamen kurumsa kimliğe bürünceğiz ama hayırlısı zorluk çıkaran çok. Belki o zaman öyle proflar işe yarar ama bu günkü şartlarda çoklu yönetim içindede yerlerdi adamları kaçarak giderlerdi buradan.

Şuanda bile Liseli-alaylı tartışması çıkıyor ki düşünsene o zamanı.

Aslında yönetim kurulu çalışanlarıda öyle keyfi olarak yapmamalı bu işi ne bileyim hem tekstil şirketini yöneteyim hem bunu olmamalı. Yönetime giren maaşlı eleman gibi çalışmalı. Üst düzey bir ceo ne alıyor yıllık 2 milyon €'mu diyelim onu almalı almalı ki işini layıkıyla %100 performansı ile yapsın.

Türkiyede babasının parası ile zengin olan adamlar(tüpçü gibi) klüpleri oyuncağı olarak görüp dilediği gibi oynuyorlar. Çalışan gibi maaşlı eleman olsa o bakalım babasının parasını harcar gibi paraları harcayabilirmiydi. Burada yasalar işte klüpler dernek statüsünden çıkartılmalı. Yoksa gelen dernek yönetir gibi oraya buraya borç yapıp duruyor.

Mesela ben hep hayret ederim Uefa+Süper kupa almış bir takım nasıl olurda 5 sene içerisinde dibe çöker. O başarıyı nasıl nakite dökemez. Borç bir senede nasıl 2-3 kat artmış olur. Yanlış hatırlamıyorsam bizim borç cansun döneminde baya bi katlanmıştı. Devilasyon falan derken epey garip şeyler oldu klüpte. birde bütün klüpler batarken kabak çiçeği gibi açan bir fener doğdu. Ne gariptir ki o zamana kadar borç içinde yüzen takım bir anda zengin diye ortalıkta gezip durdu. Sonrada kara para aklama merkezisiniz deyince fenerliler triplere giriyor.

dany solbek ve önliberoda bile oynar ama serdar taşçı alınmalı.

Devre arası alınabiliniyorsa eyvallah ama sanmıyorum zor gibi

ayrıca alınsa bile uyum süreci takımı tanıma derken bu devre vereceği katkı tartışılır

bence sene sonu iyi bir isim monte edilir Ujfa yerine

böylece ara transferde de stopere vereceğimiz parayı en azından 10 numara transferi için kullanırız

hazırlıklarımıza dün başladık, bugün ikinci günümüz. ben de burada, takım arkadaşlarımla beraber olduğum ve çalışmalara katıldığım için çok mutluyum. koşulara başladım. futbol ile ilgili bir şeyler yapabiliyorum en azından. ve her gün daha iyiye gidiyorum. ama tabii ki daha zamana ihtiyacım var”

tomas ujfalusi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt