Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Colak, bu cocuk tam bir sir benim icin. Bi ara, simdi oldu dedim gecen sezon ve bu sezonun basinda. Sonra yine leshleshti. Bu adamda yetenek varmi, yokmu hala cözemedim.

Sen bi el atsana Hakan. Ne dersin?

Emre sadece gereksiz pas yapabilir. Amrabat bile Emre'den daha kolay adam gecebilir. O derece yani.

Emre Colak, bu cocuk tam bir sir benim icin. Bi ara, simdi oldu dedim gecen sezon ve bu sezonun basinda. Sonra yine leshleshti. Bu adamda yetenek varmi, yokmu hala cözemedim.

Sen bi el atsana Hakan. Ne dersin?

hele ki o müsait pozisyonda bekleyen adama pas atmak yerine topu dağlara taşlara vurmuyor mu sigaramı televizyona fırlatma ma sebeb oluyor

hele ki o müsait pozisyonda bekleyen adama pas atmak yerine topu dağlara taşlara vurmuyor mu sigaramı televizyona fırlatma ma sebeb oluyor

Braga macında mı yapmıştı cluj'damı :confused:

Saka bi yana Cluj macinda Amrabat fena degildi. Ama rakip 10 kisi olunca ve bos alan bulunca ancak o kadar oluyor iste.

Aydin Yilmazada yorumlari alim?

Bence Aydin > Amrabat.

Trabzon maçında bir ara Serkan kollarıyla Amrabat ın bacağa sarılmış aha dedim ''tuş'' geliyor, Serkan Altın Madalya alcak

Amrabat'i korumak icin elinden geleni yapiyorsun. Amrabatin sol kolunu görmedinmi? Serkan'nin boyununa atmis 'gel kanki' gibisine.

Amrabat'i korumak icin elinden geleni yapiyorsun. Amrabatin sol kolunu görmedinmi? Serkan'nin boyununa atmis 'gel kanki' gibisine.

ah o cümlelerde anlatmak istediğimi bir anlasaydın. son cümleyi bile okusan Amrabat' a güreşçi gibi olduğunu anlatmak istediğimi anlardın.

Hakan küsmüyüz çiçeem bana karşı tavır almış gibi hissediyorum :D

emre_colak_yazarlar_.jpg

[video=youtube;kLcqaofX2ts]https://www.youtube.com/watch?v=kLcqaofX2ts[/video]

Şu çocugu alırız umarım :D

Old Traffordda Burakin kosu yoluna attigi pasinda Burak vurup, top Emrenin ayaginin önüne gelmisti. Orda adam gibi düzeltip, topu köseye biraksaydi 10 Yillik Kontrati kapip, 100 tane takimi pesine takardi. O derece önemli bir andi bence kariyeri icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt