Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Old Traffordda Burakin kosu yoluna attigi pasinda Burak vurup, top Emrenin ayaginin önüne gelmisti. Orda adam gibi düzeltip, topu köseye biraksaydi 10 Yillik Kontrati kapip, 100 tane takimi pesine takardi. O derece önemli bir andi bence kariyeri icin.

gram oyun zekası yok bu adamın çok ümitliydim ama bıktım artık tüketti sabrımı. 2 adım yol gidemedi la kaç senedir.

Kim gelirse schalkeyi eleyebiliriz 2 kişi söyleyin :D

gram oyun zekası yok bu adamın çok ümitliydim ama bıktım artık tüketti sabrımı. 2 adım yol gidemedi la kaç senedir.

Gercekten Oyun zekasinin ne kadar önemli oldugunun kanitini Emre Colakta görüyoruz. Yetenekli olmasina ragmen, sahada Sabanoglusabana dönüyor. Oysaki Zeka olsa gercekten yetenek olarak bir Iniesta seviyesine gelebilirdi bence.

Dikkat ettiysen Sercan ve Emre Çolak mankenlerle alemde - Sayfa 1 - Sabah - Galeri - Spor - 04 Ocak 2013 bu olaydan sonra emre ç.nin oldugu her macta degisik degisik goller yedik :asd:

Demin Ujfa'nin bolumunde de yazdim her oyuncunun bunyesi farklidir diye. Tabii genctir cikacak, eglenecek ama Emre'nin bunyesi biraz naif. Gunde 8-10 saat uyumasi, cok iyi beslenmesi falan lazim onun yapisindaki birinin. Yoksa simdiki gibi ortalari bel hizasina yapabilir anca.

Quaresma gelsin ofans'ta level atlariz. Devre arasi zaten daha iyisini zor buluruz.

Fransız basınında Le10Sport, BeinSport ve RMC, Demba Ba'nın Chelsea ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia ederken, sağlık kontrollerinin ardından resmi açıklamaların yapılacağını belirtti.

Manchester United, Newcastle, Everton ve Sunderland'in ardından Fulham da Molde'nin 24 yaşındaki savunma oyuncusu Vegard Forren için devreye girdi. Molde Kulübü, Forren için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Fiorentina, İtalyan golcü Giuseppe Rossi'nin transfer için Villarreal ile 10 milyon euroya anlaştı. Rossi için Fiorentina ek olarak 6 milyon euro daha ödeme yapacak.

Quaresma gelsin ofans'ta level atlariz. Devre arasi zaten daha iyisini zor buluruz.

Iste bu kadar kolay. Tabi kesenin agzini acacaksa yönetim daha iyileri bulunur. Ama acmiyacaksa günü Quaresmayla kurtarsinlar bare.

Alman defans oyuncularida hic sevmen böyle kivrak oyunculari. Tecrübe konusuyor.

Totti 36 yaşında adam 17 maçta 6 gol 8 asist yapmış 8inde oyundan cıkmıs bide :D

Neyse ben yatiyorum, hadi size iyi nöbetler, son duyumlara göre saat 6'da bir oyuncu aciklanacakmis, yani sakin yatmayin.

Fransız basınında Le10Sport, BeinSport ve RMC, Demba Ba'nın Chelsea ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia ederken, sağlık kontrollerinin ardından resmi açıklamaların yapılacağını belirtti.

Manchester United, Newcastle, Everton ve Sunderland'in ardından Fulham da Molde'nin 24 yaşındaki savunma oyuncusu Vegard Forren için devreye girdi. Molde Kulübü, Forren için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Fiorentina, İtalyan golcü Giuseppe Rossi'nin transfer için Villarreal ile 10 milyon euroya anlaştı. Rossi için Fiorentina ek olarak 6 milyon euro daha ödeme yapacak.

fiorentinanın kadrosu çok güzel oldu valla

noticia17701_030113_184619.jpg

vay arkadaş içim acıdı pato gitmiş corinthiasa :SS:

Old Traffordda Burakin kosu yoluna attigi pasinda Burak vurup, top Emrenin ayaginin önüne gelmisti. Orda adam gibi düzeltip, topu köseye biraksaydi 10 Yillik Kontrati kapip, 100 tane takimi pesine takardi. O derece önemli bir andi bence kariyeri icin.

Emre orada pası verdikten sonra koşmayı bırakmıştı zaten. Pası verip ceza alanına girecek oyun zekası/tecrübesi olsaydı yine atardı golü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt