Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan Hatipoglu ‏@HakanHatipoglu

renktaşlarıma bomba bir haber veriyim; Milito veya Kaka ayarında bir golcü ile anlaştık. Haftabaşı açıklanacak... Tarih yazmaya devam...#GS

Hakan Hatipoglu ‏@HakanHatipoglu

@iso_G ismail yemin ettim bi de olmazmış o zaman rezil oluruz ama sıkı bir transfer baftaya salı açıklayacaklar sanırım

:):):)

haftabaşı açıklanmazsa d.tünü açacakmıymış? (10 puan toplama hesabı gibi)

Bunu hicbirzaman anlamayacagim. Transfer komitesi lig devam ederken ne yapar? Bu ayin sonunda antrenmanlara baslayacak olan adam nasil Schalke macina hazir olacak? Hadi fizik olarak hazir diyelim, yeni yeni tanidigi bir takima, hayati maclarda nasil bir katki verecek? Neden hep aynisi oluyor gercekten anlamiyorum.

Geeel Sneijder var, geeel - Dnya Transferler - Fenerbahe - ngiltere Ligi

harbi küfür gibi QPR nedir ? gidip alsınlar şu adamı işte ya.

redknapp demiş maaşı yüksek alamayız diye.

Redknapp told The Sun: "I was asked by one agent if I wanted to sign Sneijder.
spacer.gif

"Of course I do. However, he's on about £200,000 a week and now he wants to join QPR?

Sol Bek içinkayseri erciyeste emre öztürk diye oyuncu var şuan için değil ama potansiyeli var gibi ilerde iyi olabailir yönetim böyle oyuncuları alsa ama kiralık devam etse kulübünde oyuncuyu trabzonla beşiktaşta istiyomuş sanırım

Arkadaş bu transfer döneminde ihtiyaçlarımız belli. Bunları hala göz göre göre almazsak yapıcak bişey yok. Yönetim artık herşeyi Fatih Terimden beklemesin. Yahu bi stoper almak bu kadar zormu? Ujfa dönse bile lazım stoper bize.. bide yaratıcı bi hücum oyuncusu.. cok zor değil.

Fatih Hoca'nin onceligi stoper degil sol bekmis.

selamun alekum,valla en basından beri hic inanmıyorum sneider in transferine,cok cok zor,keske hic telaffuz edilmeseydi bu isimler

Baskalarinin hayallerinin bittigi yerde Galatasaray'in gercekleri baslar. Sayin baskanimiz bir isadami. Sneijder'i almayi geri donusu olan bir yatirim olarak gorurse alir, inanmayacak bir sey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt