Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acikcasi bende Nuri´nin Türkiye´de basarili olacagini pek düsünmüyorum. Nuri yumusak bir futbolcu. Özellikle Türkiye´de ezerler onu.

Kendisi acisindan Almanya en uygun lig. Ayrica 3-4 ayligina kiralik futbolculardan nefret ederim. Nuri´ye de 7-8-9 Milyon vermem ben.

Alper'e 5 vereceğime Nuri'ye 10-15 veririm şahsen.

Alperi alacağımıza nuriyi almak çok daha yararlı olur ama nuriyi aldık diye ofansif dikine gidebilen çalım atan oyuncu almamazlık yaparsak hem nuriye hemde takıma yazık etmiş oluruz nuri süper bir alternatif olur ilk 11 i zorlar form tutarsa.

[TABLE="class: tabelle_grafik"]

[TR="class: dunkel"]

[TD="class: ac s10"]Nuri Sahin [/TD]

[/TR]

[TR="class: hell"]

[TD] Ashkan Dejagah[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hamit Altintop

Emre Can

Javad Nekounam

Masoud Shojaei

Samed Yesil

Adil Chihi
verletzung2.gif

Andranik Teymourian

Mahir Saglik

Moharram Navidkia

Koray Günter

Patrik Jezek

Iman Mobali

Mehdi Mahdavikia

Martin Kompalla

Yildiray Bastürk

Erdal Bastürk

Thomas Eisfeld

Bu listedeki oyuncuların menajeri fazeli. Fazelinin elinde Galatasarayın şu an alabileceği tek futbolcu Nuri Şahin.

neden alabilecegimiz tek topcu nuri ki,burada cok yetenekli genc türk topcular var dimi,mesela emre can-samed yesil,bide yıldıray yazıyo ya,yıldıray mı kaldı allasen

Fulham başkanının "O Fulham'ın geleceği", teknik direktörünün "Fulham'ın Gareth Bale'i olabilir Kerim" dediği adamı 5 milyona mı alacaksın?

Paraya bakar zamanında Dortmund Başkanı da Nuri için diyordu. 15'e Nuri dedin sen?

5 Alper'e ver. 10'da Kerim'e teklif et yarın gönderirler paket yapıp.

Bence Bernard'ı unutun,

1. Adamın AB pasaportu var, İspanya, Almanya, İtalya ligindeki kulupler için buyuk bir avantaj.

2. Bizim içinse adam 92 dogumlu ve ince yapılı, yumuşak bir lig olan Brezilya'dan fiziği oturmadan gelirse adaptasyonu zaman alır.

3. AB pasaportu ve ligindekiistatistiklerinden ötürü son derece yuksek bir bonservis vardır, alsak bile elde patlayabilir.

Paraya bakar zamanında Dortmund Başkanı da Nuri için diyordu. 15'e Nuri dedin sen?

5 Alper'e ver. 10'da Kerim'e teklif et yarın gönderirler paket yapıp.

Fulham'ın finansal açıdan herhangi bi sorunu yok, bizden daha iyiler hatta. Dortmund başkanı Nuri için diyordu ama Nuri'nin sözleşmesinde 1 sene kalmıştı :yenieek:

Kerim'e 10 teklif etsen o kadar rahat göndermezler yani bence. Ki biz de 10 vermeyiz Fulham'ın 19 yaşındaki topçusuna.

Buyuk para haryacaksan git Serdar Taşçı'yı getir.

4 adam alalım, Sol bek, Serdar Taşçı, hucumcu yabancı yıldız, Frei/Sararer'den biri.

[TABLE="class: tabelle_grafik"]

[TR="class: dunkel"]

[TD="class: ac s10"]Nuri Sahin

[/TD]

[/TR]

[TR="class: hell"]

[TD] Ashkan Dejagah

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hamit Altintop

Emre Can

Javad Nekounam

Masoud Shojaei

Samed Yesil

Adil Chihi
verletzung2.gif

Andranik Teymourian

Mahir Saglik

Moharram Navidkia

Koray Günter

Patrik Jezek

Iman Mobali

Mehdi Mahdavikia

Martin Kompalla

Yildiray Bastürk

Erdal Bastürk

Thomas Eisfeld

Bu listedeki oyuncuların menajeri fazeli. Fazelinin elinde Galatasarayın şu an alabileceği tek futbolcu Nuri Şahin.

Bu liste FM gurbetçi listesi gibi. Emre Can ve Samed Yeşil' i alsınlar bu herfiten yeter. FM mantığıyla konuşuyorum tabiki. İki oyuncuyu da almak zor. Biri Bayern' in, diğeri de Liverpool' un gelecek vaadeden isimleri.

Diego Lugano Malaga'ya opisyonlu şekilde kiralanmış.

Fulham'ın finansal açıdan herhangi bi sorunu yok, bizden daha iyiler hatta. Dortmund başkanı Nuri için diyordu ama Nuri'nin sözleşmesinde 1 sene kalmıştı :yenieek:

Kerim'e 10 teklif etsen o kadar rahat göndermezler yani bence. Ki biz de 10 vermeyiz Fulham'ın 19 yaşındaki topçusuna.

Fark yapmaz. Şu mantığı da bıraksak ? Paraya ihtiyaç değildir herşey. Adamın ederi 8 ise sen 10 verirsen düşünmez gönderirler. Durum bu kadar basit. Ticaret bu. Dortmund'un da ihtiyacı yoktu çatır çatır verdi Kagawa'yı Nuri'yi.

Fark yapmaz. Şu mantığı da bıraksak ? Paraya ihtiyaç değildir herşey. Adamın ederi 8 ise sen 10 verirsen düşünmez gönderirler. Durum bu kadar basit. Ticaret bu. Dortmund'un da ihtiyacı yoktu çatır çatır verdi Kagawa'yı Nuri'yi.

Ama işte Fulham yöneticileri adamın ederini ne kadar görüyor orası önemli. Kerim'i ben de isterim ama "Fulham'ın Bale'i, Fulham'ın geleceği" denen bi adamı kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum. Ki devamlı kiralıyorlar Kerim'i kendisini geliştirsin diye, yani baya önemsiyorlar. Ha bi de şu anki ederi 8 diye düşünseler bile bu adamın potansiyelinin farkında olduklarından kolay kolay 8'e 10'a bırakmak istemezler.

Dortmund Kagawa'yı tutamayacağını anladı, yerini doldurdu ve gönderdi. Nuri de son senesinde olduğundan 10 milyona gitti, normalde daha yüksek bir rakama gidebilirdi. Yani asıl para kazanmak için gönderdiler bi sene sonra beleşe göndermektense.

Ama işte Fulham yöneticileri adamın ederini ne kadar görüyor orası önemli. Kerim'i ben de isterim ama "Fulham'ın Bale'i, Fulham'ın geleceği" denen bi adamı kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum. Ki devamlı kiralıyorlar Kerim'i kendisini geliştirsin diye, yani baya önemsiyorlar.

Dortmund Kagawa'yı tutamayacağını anladı, yerini doldurdu ve gönderdi. Nuri de son senesinde olduğundan 10 milyona gitti, normalde daha yüksek bir rakama gidebilirdi. Yani asıl para kazanmak için gönderdiler bi sene sonra beleşe göndermektense.

Tutamayacağını anladı değil işte mesele. Paraya bakar işler. İngilizler böyledir genelde. İtalyan ve İspanyol takımları senin dediğin tabire uyuyor sadece. 10m'a alınır Kerim. Yeter ki Kerim istesin.

Kerim Frei gibi genç oyuncuya şimdi bu paraları vermektense sözleşmesinin biteceği tarihte bonservissiz almak için ön anlaşma yoluna gitsek hem o ligte daha iyi pişer hazır hale gelir hemde maliyet açısından daha ekonomik olmaz mı?

Wolfsburg'lu Diego olmazsa Sunderland'den Sessegnon alınabilir bence, ya da kiralanabilir.

1.Diego

2.Sessegnon

3.Alain Traore (lorient)

4.Filip Djuricic (h'veen)

Kerim Frei gibi genç oyuncuya şimdi bu paraları vermektense sözleşmesinin biteceği tarihte bonservissiz almak için ön anlaşma yoluna gitsek hem o ligte daha iyi pişer hazır hale gelir hemde maliyet açısından daha ekonomik olmaz mı?

Konu o değil aslında:) Önceki sayfada:)

Tutamayacağını anladı değil işte mesele. Paraya bakar işler. İngilizler böyledir genelde. İtalyan ve İspanyol takımları senin dediğin tabire uyuyor sadece. 10m'a alınır Kerim. Yeter ki Kerim istesin.

Doğrudur abi. Ama ben yine de Fulham'ın Kerim'den çabuk vazgeçeceğine inanmıyorum :D Ha Kerim gemileri yakarsa olabilir de böyle bişey yapmasının da mantıklı bi yanı olmaz yani.

Doğrudur abi. Ama ben yine de Fulham'ın Kerim'den çabuk vazgeçeceğine inanmıyorum :D Ha Kerim gemileri yakarsa olabilir de böyle bişey yapmasının da mantıklı bi yanı olmaz yani.

Onu bilemeyiz ikimizde. Doneler ve Kerim'in güzel futbolu için evet kolay olmaz. Ancak bir ederi var oyuncunun onu verirsen oyuncu da isterse Fulham isterse Gangnam yapsın:)

Vitesse Bony sözde Chealsa'ye gidiyordu ama sanırım Demba Ba'yı tercih ettiler. Bony alınabilir yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt