Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Orta Sahaya Sneijder ve Hernanes'den birini al ki bu takım level atlasın. Sonra sol kanada Bernard gibi gelecek vaad eden ya da iyi bir kanat. Sol bek keza öyle bir de stoper. Esasında iyi bir 4 transfer yapılmalı.:b5:

10 Numara:

Diego(wolfsburg),

Sessegnon(sundrland),

Alain Traore(Lorient),

Filip Drunjic(H'veen),

Clieton Xavier(Kharkiv),

Carlos Eduardo (kazan)

Renktas dunyaca unlu yildiz alicaz diyor yonetim. Bunlar kim, cogunun adini duymadim bile dogru durust :)

Diego zaten yalan oldu.

Renktas dunyaca unlu yildiz alicaz diyor yonetim. Bunlar kim, cogunun adini duymadim bile dogru durust :)

Diego zaten yalan oldu.

Ona bakarsan Lincoln'de hepi topu Schalke'den geldi, Galatasaray perte çıkmadan hangi dunya yıldızını almış acaba?

Ş.Liginde oynamamış Dunya yıldızı anca Sneijder var...

Ona bakarsan Krasic listedekierden daha meşhur ve pahalıydı ama performansı meydanda...

Yöneticiler atar tutar... Gelenleri görüyoruz, dunyadaki futbolcular belli uzaydan gelecek hali yok ya...

Nuri ancak 10 numara gibi oynar, melo yerine oynarsa elek olruz savunmada, kaldı ki Nuri gelmez Liverpool'da iyi gibiydi.

Galatasaray'in bu seneki kotu futbolunun ve bu kadar gol yemesinin en buyuk sebeplerinden birisi Melo'nun defanas yakin oynamasi. Gecen sene daha onde oynuyordu, geriden ileriye top tasiyordu. Dolayisiyla yaninda oynayan ortasaha elemanlari daha rahat oynuyorlardi. Bu sene Melo geriye yaslandigi icin daha fazla gol yedik, pozisyonlarda da daha fazla kisirlik cekiyoruz.

Kissa'dan hisse defans yapmak demek her zaman defansif ozelliklere sahip olmak atiyorum, tackling, marking yapmak demek degildir. Ortasahada defansa en faydali olacak eylemlerden biri topu ayaginda tutmak rakibe kaptirmamaktir. Nuri'nin teknigi bu noktada etki saglar. Top rakipteyken de topa basar, pres yaparsa defansif eksikligini kolayca kapatir.

Ozetle Sneijder + Nuri Sahin + sol bek + Kerim Frei olursa fazlasiyla yeterli olur gibi. Stoper keyfe keder ama Serdar Aziz'e 7 m euro verilecekse hic alinmasin.

Cl de sonradan en fazla 3 futbolcu kayıt ettirilebiliyor.

Bu yüzden 3'ten fazla transfer beklememek lazım.

Ona bakarsan Lincoln'de hepi topu Schalke'den geldi, Galatasaray perte çıkmadan hangi dunya yıldızını almış acaba?

Ş.Liginde oynamamış Dunya yıldızı anca Sneijder var...

Ona bakarsan Krasic listedekierden daha meşhur ve pahalıydı ama performansı meydanda...

Yöneticiler atar tutar... Gelenleri görüyoruz, dunyadaki futbolcular belli uzaydan gelecek hali yok ya...

Gecmis donemlerden degil, simdiden bahsediyoruz. Basimizda Adnan Polat degil, Unal Aysal var. Alicam derse alir. O noktada hic suphem yok. Dedigim gibi sadece maliyet hesabi yapar, getirisini gotursunu hesaplar. Unal Aysal yonetimi Galatasaray icin cok buyuk bir sanstir. Galatasaray'imizi icinde bulundugu bataktan cikartarak, sampiyon yaptilar Avrupa'da da basa guresir bir takim haline getirdiler.

Sneijder'se biz de Sneijder'i alirizi iste o zaman iyi ya. O olmazsa Arjen Robben gelir biri gelir iste.

vatandaki habere göre stoper almayacakmışız hakan balta ve gökhan zan 3 ve 4. stoperler olarak devam edecekmiş :o tüm bunlar carlinhos içinmiş :SS:

Zaten cl de olmamız adamı ikna edebileceğimiz en önemli faktörlerden biri.

Şimdi sen Kerim'e seni alacağız ama cl de listeye almayacağız dersen adam şimdi gelmez , sezon sonunda görüşelim der.

19 yasindaki adami ikna etmemiz gerekiyorsa vay halimize. Yoksa Fulham'i Galatasarayimizdan daha buyuk mu goruyoruz? :)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ''İstifamın iki nedeni var. 27 puanı anlatabileceğim bir durum yoktu. O puanı anlatamazdım. Bir de futbolcularıma son dönemde verilen yanlış cezalar. Bunu oyuncularıma anlatamıyordum. Birisinin sorumluluk alması gerekiyordu. Ben de sorumluluğu aldım'' dedi.

..

19 yasindaki adami ikna etmemiz gerekiyorsa vay halimize. Yoksa Fulham'i Galatasarayimizdan daha buyuk mu goruyoruz? :)

Epl de oynamaya devam edip oradaki büyük kulüplere gitme imkanı varken , bizim ligimize getirmeye çalışıyoruz.Bu yüzden ikna edilmesi gerekiyor.Aynı şekilde kulübünde.Onlar içinde önemli bir oyuncu.

Ayrıca Fulham'ı büyük gördüğüm falan yok.

Psy alalim, kore'de acayip forma satariz.

Epl de oynamaya devam edip oradaki büyük kulüplere gitme imkanı varken , bizim ligimize getirmeye çalışıyoruz.Bu yüzden ikna edilmesi gerekiyor.Aynı şekilde kulübünde.Onlar içinde önemli bir oyuncu.

Ayrıca Fulham'ı büyük gördüğüm falan yok.

Su an icin Frei'i alarak tahammul ederek, gelismesine zaman taniyarak onu belli bir konuma getirebilecek tek kulup Arsenal ve Arsene Wenger'dir. Onlarda da Frei'in konumunda o kadar cok oyuncusu var ki. Demek istediginizi anliyorum ama bir Manu, bir Chelsea, hatta bir Liverpool'un su an icin Frei'i alacagini sanmiyorum. Kendisini gelistirdikten sonra bu takimlardan birine gidebilir. Galatasaray bu acidan onun icin iyi bir secenek olur. Fullham'da kaldigi surce CL sansi yok denecek kadar az. Bu sene olmasa bile Galatasaray'da o sans kendisine sunulacak.

kerim frei kalsın alırız diyenler var sezon sonu..

açık ve net shaqiri vol.2 olur..

fulham oynadığı oyunla göz dolduran bir adamı orta seviyedeki başka bir kulup talip olsa elimizden kaçar.

kerim frei izlemeyenler için konuşmak basit geliyor..

ben izledim her yorumumuda savunucam. kerim frei demek son zamanların en iyi yerli oyuncusunu kadronda bulundurmak demek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt