Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence alınacak futbolcunun ismine degil. Takıma neler kazandırabilecegi önemli o yüzden nokta transferler yapmak lazım.

naber agabey,yetkili bi agabey oldugunu sanıyorum,yazın burak burak didin getirdin netcede,var mı ufukta vay anasını diyebilecegimiz bi transfer hamlesi?

Fenerbahçe transfer işini bizden çok daha iyi yapıyor.Devre arası da ilgilendikleri adamlar çok etkileyici cidden.Belhanda falan muazzam.

En kısa zamanda bizim yönetimimizde üstündeki ölü toprağı atar ve Muslera,Eboue gibi 1.sınıf yabancı transferlerine yönelir umarım.Bu seviyede bir sol bek bir orta saha hedeflerimize ulaştırır zaten bizi.

Belhanda çok iyi oyuncu umarım almazlar..Adamlar Fransa pazarına iyi çöktüler valla

Belhanda pl yerine tr yi tercih ediyosa, bu durumda biz değilde fener alıyosa olmaz gercekten. Belhanda bize cok guzel olur ama işte..

o diilde fena kar geliyomus,az önce dinledim tam 5 gün yagacakmıs,aklınızda bulunsun

Haberlere bakıyorumda..Belhanda sadece Fenerbahçe değil Galatasaray içinde olsa,Türkiye'de oynamasının nasıl bir mantık ve gerekçe vs vs cümlenin sonunu bağlayamadım :o Kısacası ne işi var Belhanda'nın Türkiyede yahu.

Fazıl ünverdi'yi bilirsiniz. Aslanyurekliler.com'da şunu demiş.

Sadece şunu net olarak söyleyebilirim. Hoca çok gerçekçi ve daha çok lig şampiyonluğunu düşünüyor. Kademe kademe gitmeliyiz diyor, şliginde iyi işler başardık diyor...o yüzden de ne kadar kaliteli takviye yaparsak ligi o kadar forse ederiz diyor.

En doğrusu da bu..Schalke'yi elersek zaten ilk senemizde süper iş yapmış olucaz arkadaşlar. Ligi karşı yakaya bırakmamamız lazım. Hoca bunun bilincinde çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt