Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

İsmini sır gibi sakladığım yabancı bir futbolcuyla dirsek temasındayım. BELGELİ! pic.twitter.com/0i4XS7HJ

A_xYxnsCQAAGAHU.jpg:large

Birisi Amrabat'a söylesinde Fas milli takımı kampında Belhanda'nın aklını çelsin,bozsun olası bir FB transferini :D Hep bu şeref yoksunları bizim transferleri baltalayacak değil ya biraz da biz baltalayalım onların transferlerini.

Yazmışım ya :)

Ayağına 2 yıldır top değmemiş Krasic 10 milyon, Topal kazması 6 milyon, sahada ruh gibi gezen Meireless 10 milyon..

Bir anormallik yok.Meireles 10 ederdi herkesin gözünde.(gelmeden önce)

Krasic'in piyasasıda normal sonuçta adam bir marka hem 10 değildi 7 veya 8 olması lazım.Topal'ı da bizim sattığımız fiyata almışlar.

Transfer yok sıkıntıdan Aşk-ı Memnu final bölümünü izliyorum :(

belhanda tamam iyi oyuncuda öyle korkulacak bir oyuncumuda bukadar korkuyorsunuz onu anlamadım. aykutun sisteminde formunun yarısını oynar zaten. hem onlar iyi transrfer yapsınki bizde iyisini yapalım. birde bu açıdan bakın.

Fenerbahçe'nin Belhanda transferi umarım olmaz.Bu transferin fiyatı ne olursa olsun elde patlamasına imkan yok.

Sezon başında Balzaretti, 3 milyon €'ya Roma'ya transfer oldu.Taş gibi sol bek, keşke biz alabilseydik...

Maher gitmek istiyor AZ e bunu iletti

belhanda tamam iyi oyuncuda öyle korkulacak bir oyuncumuda bukadar korkuyorsunuz onu anlamadım. aykutun sisteminde formunun yarısını oynar zaten. hem onlar iyi transrfer yapsınki bizde iyisini yapalım. birde bu açıdan bakın.

Onlarla bir alakası yok bence tabiki rekabet önemli ama bizim yönetimin pek umrunda gibi görünmüyor.Biz zaten her türlü sağlam bi oyuncu alıcaz da yönetim para konusunda sıkıntı yaratmazsa...

Bizim basimizda her halta burnunu sokan yoneticilerle dolu oldugu surece bisey olmaz, adam gibi birini de transfer edemeyiz.

G.birligi bile cok cok iyi transferler yapti. BJorn ve ozellikle TOMIC cok iyi oyuncular. Sirbistan liginin en iyi oyuncusunu tranfer ederek cok buyuk bir is basardi G.birligi. Fiorentina ve Udinese'nin elinden kaptilar. Hic izlemedim fakat cok iyi seyler duyuyorum.

Bizde bir kere F. Terim'in ISTEDIGI transferleri yapacak yonetim ne zaman basa gelecek? Sirf kendi egolarini tatmin etmek icin demec vermekten baska hicbir ise yaramiyorlar.. O kadar basitse GALATASARAY SK'nin yoneticiligini yapmak, Basa FUTBOLU BILENLER GECISIN.

Umarim bu devran birgun tersine donerde FATIH TERIM, HAKAN SUKUR ve diger degerlerimiz klub yoneticisi olarak goruruz.

guiseppe rossi fiorentina ya transfer olmak uzere

Baris, Fener belahanda'yi mi almis son 3-4 saati kacirdimda..

Onlarla bir alakası yok bence tabiki rekabet önemli ama bizim yönetimin pek umrunda gibi görünmüyor.Biz zaten her türlü sağlam bi oyuncu alıcaz da yönetim para konusunda sıkıntı yaratmazsa...

inşallah 2 tane saglam adam alsınlarda biz her türlü götürürüz.artık parayıda bahane etmesinler. ama işte bende güvenemiyorum. belki karşı taraf tetikler felan.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt