- 1 Eylül 2009
- 3.841
- 1.579
- 1.723
Transfer Nöbeti
Aubemayang bence de mükemmel olur. İnanılmaz hızlı bir oyuncu. Pivot forvet arıyorsak da Lukaku'yu çok isterim. Çok yönlü forvet olarak da CSKA'dan Doumbia olabilir.
Ama gözüken o ki Terim 10 numara arıyor, forvet alacağımızı zannetmiyorum.
Bana kalsa defansa Ömer Toprak ve Adriano'yu, orta sahaya paraya kıyıp M'Vila'yı, forvete de Lukaku'yu alırım. Aubemayang daha iyi bir forvet olmasına rağmen Lukaku Burak'ın yanına daha uygun. Tabii Ocak ayında 4 transfer neredeyse imkansız, ama ideali bu bence. Kanada da adam ihtiyacımız var ama bence Amrabat ve Hamit bir devre daha şansı hakediyor.
Carlinhos'u özetlerden seyrettim ama Fransa'da Kamerunlu Gaetan Bong adında bir sol bek var çok iyi bir adam ve Carlinhos gibi alınması bizi uğraştırmaz, üstelik sol bek, sol açık, ön libero oynayabilir. Gaetan Bong'u Carlinhos'a tercih ederim.
Kerim Frei ilk tercih olmalı, olmuyorsa Sercan Sararer de alınabilir.
Fener Sow'u aldıysa, Belhanda'yı alacaksa, bizde hiç olmazsa St.Etienneli Aubemyang'ı alabilmeliyiz. Çok yonlu bir forvettir. Seneye Elmander yerine Aubeyang ya da Bony alınmalı.
Aubemayang bence de mükemmel olur. İnanılmaz hızlı bir oyuncu. Pivot forvet arıyorsak da Lukaku'yu çok isterim. Çok yönlü forvet olarak da CSKA'dan Doumbia olabilir.
Ama gözüken o ki Terim 10 numara arıyor, forvet alacağımızı zannetmiyorum.
Bana kalsa defansa Ömer Toprak ve Adriano'yu, orta sahaya paraya kıyıp M'Vila'yı, forvete de Lukaku'yu alırım. Aubemayang daha iyi bir forvet olmasına rağmen Lukaku Burak'ın yanına daha uygun. Tabii Ocak ayında 4 transfer neredeyse imkansız, ama ideali bu bence. Kanada da adam ihtiyacımız var ama bence Amrabat ve Hamit bir devre daha şansı hakediyor.