Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Carlinhos'u özetlerden seyrettim ama Fransa'da Kamerunlu Gaetan Bong adında bir sol bek var çok iyi bir adam ve Carlinhos gibi alınması bizi uğraştırmaz, üstelik sol bek, sol açık, ön libero oynayabilir. Gaetan Bong'u Carlinhos'a tercih ederim.

Kerim Frei ilk tercih olmalı, olmuyorsa Sercan Sararer de alınabilir.

Fener Sow'u aldıysa, Belhanda'yı alacaksa, bizde hiç olmazsa St.Etienneli Aubemyang'ı alabilmeliyiz. Çok yonlu bir forvettir. Seneye Elmander yerine Aubeyang ya da Bony alınmalı.

Aubemayang bence de mükemmel olur. İnanılmaz hızlı bir oyuncu. Pivot forvet arıyorsak da Lukaku'yu çok isterim. Çok yönlü forvet olarak da CSKA'dan Doumbia olabilir.

Ama gözüken o ki Terim 10 numara arıyor, forvet alacağımızı zannetmiyorum.

Bana kalsa defansa Ömer Toprak ve Adriano'yu, orta sahaya paraya kıyıp M'Vila'yı, forvete de Lukaku'yu alırım. Aubemayang daha iyi bir forvet olmasına rağmen Lukaku Burak'ın yanına daha uygun. Tabii Ocak ayında 4 transfer neredeyse imkansız, ama ideali bu bence. Kanada da adam ihtiyacımız var ama bence Amrabat ve Hamit bir devre daha şansı hakediyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

10 numara yerine gerçek bir ön liberoda iyi olur, ön libero derken Topal, Christian gibi durgun, statik, sınırlı adamlar değil, Aurelio, Suat Kaya gibi teknik hucuma çıkabilen bir adam diyorum.

Niye?

Melo ön libero oynayamıyor, oyunda soguyor, performansı dusuyor bireysel olarak. Takım olarak ise Melo'nun ön libero oynayamamamsı yuzunden savunmada derinlik olmuyor, Semih-Dany hep çizgi halinde yakalanıyor. Melo'yu savunma önünden alıp, orta sahanın ortasına rahatça-serbestçe oynayabileceği konuma alsak sanki daha verimli olur, Selçuk da daha rahat hucuma çıkar boylece.

10 numaraya Sneijder'i alamıyorsan, git Tolouse'dan M.Sissoko ya da E.Coupe'yi al getir.

Selçuk ve Melo'yu rahat oynattır. Savunmayı Semih-dany'i de rahatlat, hatta beklerde daha rahat hucuma çıkar. Orta sahayı üçleyelim. Selçuk forvet arkası gibi oynayabilir.

10 numara yerine gerçek bir ön liberoda iyi olur, ön libero derken Topal, Christian gibi durgun, statik, sınırlı adamlar değil, Aurelio, Suat Kaya gibi teknik hucuma çıkabilen bir adam diyorum.

Niye?

Melo ön libero oynayamıyor, oyunda soguyor, performansı dusuyor bireysel olarak. Takım olarak ise Melo'nun ön libero oynayamamamsı yuzunden savunmada derinlik olmuyor, Semih-Dany hep çizgi halinde yakalanıyor. Melo'yu savunma önünden alıp, orta sahanın ortasına rahatça-serbestçe oynayabileceği konuma alsak sanki daha verimli olur, Selçuk da daha rahat hucuma çıkar boylece.

10 numaraya Sneijder'i alamıyorsan, git Tolouse'dan M.Sissoko ya da E.Coupe'yi al getir.

Selçuk ve Melo'yu rahat oynattır. Savunmayı Semih-dany'i de rahatlat, hatta beklerde daha rahat hucuma çıkar. Orta sahayı üçleyelim. Selçuk forvet arkası gibi oynayabilir.

Sneijder transferi paraya bakar ancak dediğin adamları sadece para ile getiremezsin..Çok zor isimler bunlar...

Habere rastlamadim, ama bir 10 numara ariyorsak Ilicic doldurur o arayisi.

Bundan iki sezon once 15 milyon falan istiyordu Palermo. Ama Ilicic zirve yapmisti o donem ve son iki sezondur performansi biraz geriledi. Bu biraz Palermo'nun sikca teknik direktor degismesinden kaynaklaniyor bana gore. Mesela Ilicic'in zirve yaptigi sezon Delio Rossi vardi takimin basinda ve Ilicic'i muthis efektif kullaniyordu ikinci senesinde. Miccoli ve Ilicic liderliginde takim iyi futbol oynuyordu. Suan takimin basinda Gasperini var ve yine kipirdanmaya basladi Ilcic. Suan 9-10 millyona bitirilir tahminen.

Galatasaray zaten tarihi boyunca Balkanlar'dan gelen ve yerli oyunculara kafa olarak uygun futbolcu topluluklariyla Avrupa'ya hep damga vurmustur. Ilcic transferinin herhangi bir riski olacagini dusunmuyorum. Zaten cok iyi topcu ve cabuk da uyum saglar.

İlicic iyi, fiziği kuvvetli, ayagı duzgun hatta 4-4-2 de sol açıga bile koysan geçen sene Engin'in verdiğini verir direnç ve yaratıcılık katar, ancak skor katkısı kısır kalmaz mı?

Wesley-Sneijder-Inter-Milan.jpg
A-Q8rGQCYAA6Jpz.jpg:large
giren çıkan fenere:D

Anons: vvvvvvvvvvvvvv

aziz-yildirim-anons-yapti_normal_255738.jpg

Olm ne diyorsun? Git isine...

Wesley-Sneijder2.jpg

Anons: En Büyük Cimbom :happynew:

:trollface:

Ömer Toprak biraz fazla abartılmıyormu?

Serdar Taşçı olsa ağzımı açmam ama Toprak bence o kadar da iyi bir oyuncu sayılmaz.

Sercan Sararer'in avukatı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden kayıt yaptırmış Galatasaray ile görüşmek için gelmiş. biri yazmış twitterda. ne derece doğrudur bilmiyorum.

Sneijder transferi paraya bakar ancak dediğin adamları sadece para ile getiremezsin..Çok zor isimler bunlar...

Dusunerek yazmadım incelemek lazım kimler vardı diye ön libero olarak, Sissoko ve Coupe çok zor biliyorum ama maliyetleri Sneijder'in altında olur Sneider 28-29 yaşında yıllık 5-6m alır.

Misal Elias vardı Sporting Lizbon'da uygun fiyata(6-7m euro) alınabilirse iyi adamdır. Dusunmem lazım.

Yaza Aydın Yılmaz ve Engin Baytar'ın sözleşmeleri bitiyor. Engin iyi hoş ama yaşı (30) ve dengesizlikleri malum.

Bu iki oyuncu yerine

Sercan Sararer, Kerim Frei, Gökhan Töre 3'lusunden ikisi gelsin hem gençleşmiş hem güçlenmiş oluruz

Gökhan ‏@_sethy

duyum işleri pek bulaşmak istediğim bir alan değil AMA ronaldinho'dan kötü, diego'dan iyi bir orta saha ile anlaştığımızı söyleyebilirim.

znc ‏@_znc

Hocam iki örnek de Brezilya'dan acaba anlaştığımız kişi Brezilyalı @_sethy @_sethy

Gökhan

‏@_sethy

@_znc hocam selamlar. daha açık konuşmak istemiyorum ama sizi de kıramam. evet, brezilya'dan. sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt