Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

tafffarel istanbul'a dönüşünde carlinhos'uda getirecek diye bir şey duydum ama yanlış anlaşılmasın kesin değil sadece bir duyum bu.

snejder bize gelirse bütün o kötü yorumları yutturur. merieles falan değil bu adam, adam geçen paslı oyun altyapısı olan ve uzaktan yakından boş kalamicak bir oyuncu 3. maçında taraftarın sevgilisi olur.

Şimdi o günleri gözümün önüne getirdim de Mete, istemeyenler arasında bende vardım sanırım ama o zaman öyle bir durum olmuştu ki bütün forumca Drogba'dan başkasını görmez olmuştuk.

Aslında sorun da burda biliyormusun, önden şöyle ağzımızın suyunu akıtacak isimleri atıyorlar sonra bizde böyle adamlara burun kıvırıyoruz haklı olarak ama sonra Cris gibilerini alıp şok içersinde transferin son dakikalırınıda öyle geçiriyoruz.

Buyuk sozler sarf ediyoruz, buyuk yem atiyoruz ama sonunda sacma sapan oyuncular getiriyoruz. Bu bildigin beceriksizliktir malesef.

bir duyum bu diyenleri severim.. genelleme yapiyorum tabiki ama aynada kulaklarına isim fisildayıp buraya bir cisim yaklaşıyor gibi yazanlar gibi geliyor bana.. gülüyorum :)

Re: Transfer Nöbeti

Militoyu begenmeyenler vardi adi bizimle gectiginde. Gecen sezon Milito olsaydi, fener maclarindan bir veya ikisi 10-0 falan biterdi.

Gelsin beğeniriz geçen adamın neyini beğenek xd süper ligde fenerle aramızda 10-0 maç bitsin fransada zenci koymam o derece

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Buyuk sozler sarf ediyoruz, buyuk yem atiyoruz ama sonunda sacma sapan oyuncular getiriyoruz. Bu bildigin beceriksizliktir malesef.

Beceriksizlikten öte plansız programsız transfer çalışmalarına başlamış olmalarıdır.

Daha ortada hiçbirşey yokken, sırf mikrofon uzatıldı 2 kelam edelim diye ortaya bir oyuncu adı atıyorlar hepimizi heyecanlandırıp ardından da o meşhur kıvırma laflarıyla olmadığını açıklıyorlar.

Carlinhos a da, brezilya ya da...

Devre arasi transferi taraftari deilim ama madem sampiyonluga ragmen gecen yaz gerekli transferler yapilamadi,yerli bir stoper öncelik olmali.Olmadi, Bernardi Carlinhosu Taffarel tutup gelsin,Frei da Hoca kendisi getirtir kapiylaim bunlarla transferi.Bu 3 ü gelirse stoper disinda 3-4 yil transfer derdimiz olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt