Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Transfer dönemi resmen açılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi o günleri gözümün önüne getirdim de Mete, istemeyenler arasında bende vardım sanırım ama o zaman öyle bir durum olmuştu ki bütün forumca Drogba'dan başkasını görmez olmuştuk.
Aslında sorun da burda biliyormusun, önden şöyle ağzımızın suyunu akıtacak isimleri atıyorlar sonra bizde böyle adamlara burun kıvırıyoruz haklı olarak ama sonra Cris gibilerini alıp şok içersinde transferin son dakikalırınıda öyle geçiriyoruz.
34cimbom34 @34cimbom34
tafffarel istanbul'a dönüşünde carlinhos'uda getirecek diye bir şey duydum ama yanlış anlaşılmasın kesin değil sadece bir duyum bu.
Emrah ne için 50 dk, transfer mi açıklayacaksın![]()
Militoyu begenmeyenler vardi adi bizimle gectiginde. Gecen sezon Milito olsaydi, fener maclarindan bir veya ikisi 10-0 falan biterdi.
lan arkadaş hiç duyumda yok yahu![]()
lan arkadaş hiç duyumda yok yahu![]()
Buyuk sozler sarf ediyoruz, buyuk yem atiyoruz ama sonunda sacma sapan oyuncular getiriyoruz. Bu bildigin beceriksizliktir malesef.
Gelsin beğeniriz geçen adamın neyini beğenek xd süper ligde fenerle aramızda 10-0 maç bitsin fransada zenci koymam o derece
Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk