Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Palermolu İlicic'de yaşı-maliyeti-özellikleri uygun gibi,

ama asıl sorun normalde 4m eurodan fazla etmeyecek Carlinhos'a 6-7 isteniyorsa bizden, milletin 1m euroya oynattıgı adama 2m maaş veriyorsak, Amrabat'a 8.6 veriyorsak bizden bişey olmaz. Bizden guclu kulupler ucuza alır, biz hep pahalıya alırız

Bir de Terim'in uluslararsı futbolu ne kadar takip ettiği malum, oerta sınıf oyuncuları pek tanımaz ancak rakip olmuşsa tanır (misal aldırdıgı Cesar Prates; Milan'a aldırdıgı Kutuzov gibi) misal Carlinhos yerine Bong'un gelme ihtimali sıfır...

Hocanin baya futbolcu bildigini ve iyi de futbolcu bildigini dusunuyorum artik. Eskiden degildi ama simdi baya oyuncu taniyor. Podolski, Suarez, Wijnaldum, Shaqiri gibi oyunculari istemesi bunu tasdikliyor zaten. Ama soru su, neden bu oyuncular yerine cok cok az farkla dusuk paralara sacma sapan oyuncular aliniyor? Hocadan bagimsiz biseylerin dondugu kesin ama ne.

Abdurrahim Albayrak cikip hocadan habersiz Amrabati bitiriyor vsvs

Plansizlik dogru kelime.

Dany aliniyor, Ujfalusi'ye bisey olursa diye. Ujfalusiye birsey oluyor, Ujfalusinin alternatifi olan oyuncunun yerine "tecrube' bahanesini oner surerek sonra dakika transferi ile Cris getiriliyor.

Suan takimda bu sezona ait Turkiye disindan gelmis tek bir yabanci transferi yok. Bu icler acisi bir durum malesef.

Bu kadar saçma sapan transfer politikasıyla doğru işler yapmasınıda beklemek çok zor zaten. Millet lig başladığında oyuncu izlemeye başlıyor ve sene sonuda izlediği oyunlular arsından takımın ihtiyaç duyduğu mevkiye uygun adamı alıyorlar. Bizde ise sezon biticekte, herkes tatilini yapıcakta TD ile başkan buluşacakta, liste verilecekte görüşme yapılıp pazarlık yapılacak ölme eşeğim ölme.

Valla bizim yönetim doğru işler yaptı bunu inkar etmiyorum ama şu zaman bizim için kaçırılmaz bir fırsat, alacağımız doğru oyuncularla hem en azından Çeyrek finali hemde bu sene bence çok önemli olan STSL şampiyonluğa ulaşarak önümüzdeki 2-3 senenin temeli atmış olacağız. O yüzden inşallah sadece transfer yapmayız, DOĞRU transfer yaparız.

Acaba hoca "Diego ve Sneijder'e hayır,Kaka'ya evet" derken,yeni Kaka Ganso'dan mı bahsetti..Ahh keşkem keşkem :ayatollah:

Ujfada dahil güven veren bir stoperimiz yok,sakatlanmadan önce sezon basinda Ujfada güven vermiyordu.10-15 dememeli o bölgeye saglam, Semihle uyumlu birisi alinmali.

valla renktaş semih kaya gerçekten song tan sonra en çok güven veren isim, kim geldiyse %90 markajını babalar gibi yaptı top kaptı top kesti, oyun kurmada nadir hataları oldu o kadar allahtan diyorum semih kaya gibi birini yetiştirdik yoksa düşünsenize servet çetinli gökhan zanlı savunmayı

Ujfada dahil güven veren bir stoperimiz yok,sakatlanmadan önce sezon basinda Ujfada güven vermiyordu.10-15 dememeli o bölgeye saglam, Semihle uyumlu birisi alinmali.

Bunu ben takim gecen sezon gumbur gumbur giderken elli sefer yazdim. Ujfa bile Sampiyonlar Ligi icin yetersizdi. Elmander icin de yazdim. Ama iyi giden takim bozulmaz mentalitesi yerlesmis bazi kesime.

west ham chamackın ardındn lıverpooldan jo cole ıle de sozlesme ımzaladı.

kasımpasa gantepten ıbrıcıc ıle sozlesme ımzalamıss.gayet ıyı transfer

aykut angutunun acıklamalarını yenı gordum agzım acık kaldı bır ınsan ancak bu kadar kuculebılır bu adamın soyadına tezat bır karakterı oldugu kabak gıbı ortada.pes

Keşke Ever Banega'yı alsak :) Tam bir 10 numara o

Banega.jpg

son 20 dakika.

yönetime sallama,

çocuk kesme

çıplak koşma

duyumculara sövme şenlikleri başlıyorr..

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Palermolu İlicic'de yaşı-maliyeti-özellikleri uygun gibi,

ama asıl sorun normalde 4m eurodan fazla etmeyecek Carlinhos'a 6-7 isteniyorsa bizden, milletin 1m euroya oynattıgı adama 2m maaş veriyorsak, Amrabat'a 8.6 veriyorsak bizden bişey olmaz. Bizden guclu kulupler ucuza alır, biz hep pahalıya alırız

Bir de Terim'in uluslararsı futbolu ne kadar takip ettiği malum, oerta sınıf oyuncuları pek tanımaz ancak rakip olmuşsa tanır (misal aldırdıgı Cesar Prates; Milan'a aldırdıgı Kutuzov gibi) misal Carlinhos yerine Bong'un gelme ihtimali sıfır...

Yapma etme kardeşim, tamam Terim'in yapmış olduğu 2-3 gereksiz transferler var ama oyuncu tanımaz da demeyin. Hep kötü örnekleri verirsek doğru düzgün TD kalmaz ki piyasa da. Geçen sene ve tahmin ediyorum bu sene de Terim istediği oyuncular boş oyuncular değildir.

Birde biz burda oyuncu tavsiye derken ya tv de arasıra maçına denk gelmişsek yada Youtubeden görüp öneriyoruz, bunlar bu adamları yeri geldiğinde yerinde izliyorlar yada sorup soruşturuyorlar.

Birisi transfermarkt'a baksin !!

Sozlesmesi biten 30 yas ustu futbolcu kim var onlardan birisi olur bizim transferimiz .. Cemberi daraltalim ! :asd:

Bu kadar saçma sapan transfer politikasıyla doğru işler yapmasınıda beklemek çok zor zaten. Millet lig başladığında oyuncu izlemeye başlıyor ve sene sonuda izlediği oyunlular arsından takımın ihtiyaç duyduğu mevkiye uygun adamı alıyorlar. Bizde ise sezon biticekte, herkes tatilini yapıcakta TD ile başkan buluşacakta, liste verilecekte görüşme yapılıp pazarlık yapılacak ölme eşeğim ölme.

Valla bizim yönetim doğru işler yaptı bunu inkar etmiyorum ama şu zaman bizim için kaçırılmaz bir fırsat, alacağımız doğru oyuncularla hem en azından Çeyrek finali hemde bu sene bence çok önemli olan STSL şampiyonluğa ulaşarak önümüzdeki 2-3 senenin temeli atmış olacağız. O yüzden inşallah sadece transfer yapmayız, DOĞRU transfer yaparız.

Konuyu soyle acayim; Gecen sezonun muthis islerini, bu sezonun kotu isleriyle bitireceklerdi az kalsin. Ama Burak kendisinden beklenmedik sekilde, kendine aykiri bir suru kafa golu atarak olasi bir kaos ortamini ortadan kaldirdi. Yonetim bundan ders cikaracagi yerde hala yildiz cart curt transferi yapacagiz diyor. Yine buyuk sozler, yine buyuk yem.. Umarim sonuda buyuk bir topcuyla biter.

Yaz transfer dönemi çok güzeldi.İçimizde bir heyecan vardı, her sabah bir duyum ya da transfer haberi var mı diye heyecanla uyanıyorduk.Şimdi ise çok sıradan geliyor bana :)

Konuyu soyle acayim; Gecen sezonun muthis islerini, bu sezonun kotu isleriyle bitireceklerdi az kalsin. Ama Burak kendisinden beklenmedik sekilde, kendine aykiri bir suru kafa golu atarak olasi bir kaos ortamini ortadan kaldirdi. Yonetim bundan ders cikaracagi yerde hala yildiz cart curt transferi yapacagiz diyor. Yine buyuk sozler, yine buyuk yem.. Umarim sonuda buyuk bir topcuyla biter.

Umarım hem bizim hemde Galatasaray için hayırlı bir transfer dönemi olur.

kolo toure-kerim frei isimleri dolaşıyor.. yorum-twitter-blog ve -yabancı 1-2 sitede (bunlar eski haber galiba)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt