Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Hocanin baya futbolcu bildigini ve iyi de futbolcu bildigini dusunuyorum artik. Eskiden degildi ama simdi baya oyuncu taniyor. Podolski, Suarez, Wijnaldum, Shaqiri gibi oyunculari istemesi bunu tasdikliyor zaten. Ama soru su, neden bu oyuncular yerine cok cok az farkla dusuk paralara sacma sapan oyuncular aliniyor? Hocadan bagimsiz biseylerin dondugu kesin ama ne.
Abdurrahim Albayrak cikip hocadan habersiz Amrabati bitiriyor vsvs
Palermolu İlicic'de yaşı-maliyeti-özellikleri uygun gibi,
ama asıl sorun normalde 4m eurodan fazla etmeyecek Carlinhos'a 6-7 isteniyorsa bizden, milletin 1m euroya oynattıgı adama 2m maaş veriyorsak, Amrabat'a 8.6 veriyorsak bizden bişey olmaz. Bizden guclu kulupler ucuza alır, biz hep pahalıya alırız
Bir de Terim'in uluslararsı futbolu ne kadar takip ettiği malum, oerta sınıf oyuncuları pek tanımaz ancak rakip olmuşsa tanır (misal aldırdıgı Cesar Prates; Milan'a aldırdıgı Kutuzov gibi) misal Carlinhos yerine Bong'un gelme ihtimali sıfır...
Hocanin baya futbolcu bildigini ve iyi de futbolcu bildigini dusunuyorum artik. Eskiden degildi ama simdi baya oyuncu taniyor. Podolski, Suarez, Wijnaldum, Shaqiri gibi oyunculari istemesi bunu tasdikliyor zaten. Ama soru su, neden bu oyuncular yerine cok cok az farkla dusuk paralara sacma sapan oyuncular aliniyor? Hocadan bagimsiz biseylerin dondugu kesin ama ne.
Abdurrahim Albayrak cikip hocadan habersiz Amrabati bitiriyor vsvs