Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamunaleyküm beyler, hayırlı nöbetler.

Bugün kaydadeğer bir gelişme oldumu :)

Bernard kesinlikle daha yetenekli. Bakin bir nokta atliyorsunuz. Benim Boudebouz'da israrci olmamin nedeni susdur. Bizim alabilecegimiz en iyisi Boudebouz olur. Cünkü ondan daha iyisinin bonservisi pahali olur ve biz karsilayamayiz.

Boudebouz bizim kanatlari ucurur, gerekirse 10 numara da oynar, zaten simdi sürekli orda oynuyor, ama ben bu adama süper yetenek de demiyorum, mesela bir Hazard degil.

Arsenal alir, Marsilya alir, ama bizde alabiliriz diye israr ediyorum. Yani mantikli öneri olsun diye üstüne duruyorum.

Boudebouz cok yetenekli, ama Bernard daha iyi. Sonuc? Bernard'i alamayiz. Boudebouz'u alirmiyiz? Cabuk olmassak biraz zor olur.

peki alinabilecek bernard dan daha iyisi sence kim.

Selamun Aleykum hayirli nobetler agalar

Ashley Cole'un menajeri; Oyuncum G.Sarayı istiyor.. G.Sarayın Şampiyonlar Liginde yoluna devam etmesi onu cezbediyor.

Devre arası o kadar para harcamakla kazancımız ne olur?

napicaz okadar parayi durup kulagimiza mi sokacaz kardes,

o saydigin tobcular sana ligi de getirir ceyrek finalde getirebilir ayrican, ambarat transferinde oldugu gibi sokaga atmis olmazsin en azind.

marko marini seneye kiralayalım. orda oynayamıyor bu herif.gerçi son maçta oynadı. ama fazla süre alamıyor.

King :yenieek:

category_image_update_179748f57fa0a8ab_1351155143_9j-4aaqsk.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt