Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jan+koller.jpg

Bunu Türkiye'de yapsalar meireleşten sonra normal karşılanır herhalde

Banada Egoist derdi herkez, kimse anlamazdiki, yanimdakinin kaybedecegini bildigim icin pasi atmadigimi.

Aynen :asd: Alt ligde oynarken bende hep böyle düsünürdüm, ama sonradan yükselince tipik 10 numaraya döndüm. Kanat oynayinca cok calim atardim.

Verbandsliga oynadik aga :cool:

Cümleten hayırlı sabahlar uyku vakti artık.

Aynen :asd: Alt ligde oynarken bende hep böyle düsünürdüm, ama sonradan yükselince tipik 10 numaraya döndüm. Kanat oynayinca cok calim atardim.

Verbandsliga oynadik aga :cool:

Ben Kilodan kaybettim. :D Ne hayallerlen büymüstüm oysa. E-Jugendda Leverkusen,Köln ve cevredekiler pesime düstü, ancak erken diye kabul etmemistik.

Sonra sürekli kilo aldim, vermek icinde ugrasmadim hic. Mal gibi Amrabati izleriz simdi.

Babanin etkisi varmiydi 10 Numara olmanda? :D

Ben Kilodan kaybettim. :D Ne hayallerlen büymüstüm oysa. E-Jugendda Leverkusen,Köln ve cevredekiler pesime düstü, ancak erken diye kabul etmemistik.

Sonra sürekli kilo aldim, vermek icinde ugrasmadim hic. Mal gibi Amrabati izleriz simdi.

Babanin etkisi varmiydi 10 Numara olmanda? :D

Yok ya nedense ben hep 10 numara'yi isterdim, hep ön planda kendim olmak isterdim. Ve 10 numarayi alinca E-Jugend da beni Playmaker oynattilar, cok basariliydim o zamanlar. Öyle gitti iste, C-Jugend sonra yavas yavas kanat ta oynadik, bi ara sol bek'e bile cekildim :mad:

Yok ya nedense ben hep 10 numara'yi isterdim, hep ön planda kendim olmak isterdim. Ve 10 numarayi alinca E-Jugend da beni Playmaker oynattilar, cok basariliydim o zamanlar. Öyle gitti iste, C-Jugend sonra yavas yavas kanat ta oynadik, bi ara sol bek'e bile cekildim :mad:

Benim Babamda 10 Numaraydi ve cocuklugumda bana Galatasaray macini izlerken sürekli Hagiyi izle derdi. Top onda olmasa bile Hagiyi izlemeye calis derdi, birseyler ögrenmeye calis felan. Tabi buda baya etkili oldu. Ah Hagi Ah.:ayatollah:

Libero bile oynadim kilomdan dolayi. :D Futbol zekasi varsa, bir oyuncu zaten her pozisyonda oynar bence. Cok fazla siritmaz. Rieradada bunun misalini görüyoruz bence. Adamda Futbol zekasi iyi seviyede bence, ancak istedigi gibi o ilk dönemindeki calimlari felan atamiyor. Solbekte siritmiyor bu yüzden.

Ynt: Transfer Nöbeti

Müthiş transferler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1357366660021.webp
    uploadfromtaptalk1357366660021.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 110

Eğer basındaki haberler doğruysa, Fatih Terim gerçekten futbolcu tanıma konusunda sıkıntıları var. İlk geldiğinde listede olan kimse şimdi yine de var.

kaka işi noldu, bilen varmı, neden vazgeçildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt