Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Al robinho'yu bak keyfine. Kanat- forvet- forvet arkası hücumda her yerde kullanırsın, forma satarsın, para kazanırsın.

Aynen öyle kardeşim. 10 numara falan filan hikaye.

Hadi hayırlısı ozaman. Takımın hücumda üretkenliğe ihtiyacı var bence. Zekaya ihtiyacı var. Ama sola g.süzen mutlaka alınmalı sol acık ve sol bek istediğin gibi kullan. Ayrıca stoper kime yonelicekler onu merak ediyorum. Cunku elimizde fırsat var semih gibi genc ve benim yaşı itibariyle gördüğüm en iyi türk stoperdir. Yanına kaliteli bir stoper alırsak ve genç ozaman 10 sene rahat ederiz. Bu fırsatı goruyolardır umarım.

5 yıl üst üste şampiyon olucaz CL de Bir ÇEyrek Bir Yarı Fİnal oynuycaz UEFA da Bir final oynuyorz ama kaybediyoruz .. Sonra Terim Görevi bırakıyor ve Stadın Yanına devasa bi heykel yapılıyor ... ve ben uyandım :)

Qpr lescott icin 8 milyon pound teklif etmis.

Hoarau kazmasi yillik 4 milyon avroya Dalian Aerbin takimiyla anlasmis.

Bursasporlu N'diaye Sunderland ile gorusuyormus.

Benayoun takim ariyormus.

[h=2][/h]

Hadi hayırlısı ozaman. Takımın hücumda üretkenliğe ihtiyacı var bence. Zekaya ihtiyacı var. Ama sola g.süzen mutlaka alınmalı sol acık ve sol bek istediğin gibi kullan. Ayrıca stoper kime yonelicekler onu merak ediyorum. Cunku elimizde fırsat var semih gibi genc ve benim yaşı itibariyle gördüğüm en iyi türk stoperdir. Yanına kaliteli bir stoper alırsak ve genç ozaman 10 sene rahat ederiz. Bu fırsatı goruyolardır umarım.

İnşAllah. Bekliyoruz o yetenekleri :)

SonDakika.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt