Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bernard gel artık

10 milyonada opsiyonu varmış e direk alaydık bonservisini:trollface:

Di Maria Real'e 15'e gitmişti. Futbolcu gitmek isteyince kulüp eşşek gibi düşük bonservisleri kabul etmek zorunda kalıyor. Biz isteseydik zamanında Benfica en az 20 milyon çekerdi bize

yaw hey allahım ya,15 değil 25 bir kere de sen real de oynasan ben gs yada herhangi bir takıma gitmek istiyorum diye tuttururmusun,neyse kolpa haber zati,

Di Maria Real'e 15'e gitmişti. Futbolcu gitmek isteyince kulüp eşşek gibi düşük bonservisleri kabul etmek zorunda kalıyor. Biz isteseydik zamanında Benfica en az 20 milyon çekerdi bize

33.000.000 milyon euro ya gitmisti, 15 degil

Hilmi Özcan ‏@hlmzcn

Di Maria mevzusunu dogrulattim. Haftaya kampa dahil olacak. Benim P.tesi icin verdigim duyum bu olabilir. Bernard'dan vazgecilmis.

Beyler...

Sezon sonu. Muslera+10 Mio = Angel Di Maria. :SS:

Beyler arkadaşları ile makara yapan eğlenen insanların yazdığı şeyleri buraya taşımasak? Bilmeyen var, o arkadaşları tanımayan var, düşük de olsa gerçek zannedebilme ihtimalleri var yani.

Di Maria Real'den ayrılırsa Barcelona hariç Avrupa'nın bütün üst düzey takımları transfer etmek ister. O yüzden boşa hayal kurmaya gerek yok.

:o :o :o

Ya ben twitter'da Messi bitmiş yazsam onu da tartışacaksınız. İnsanlar kendi aralarında geyik çeviriyor, durduk yere buraya taşıyıp bir de üzerine tartışıyor hatta kendi arkadaşı ile geyik çeviren adama, sallıyor, yalancı falan diyorsunuz. Yapmayın lütfen.

hayrili olsun.

Angel+Di+Maria+Real+Madrid+vs+Galatasaray+GfrNssZGRUtl.jpg

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt