Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya arkadaslar ne Di Maria'si adam bugun Madrid'le kampa katilmis. Kiralanan adam kampa mi gider? Esyalarini toplar.

Adamın biri dalga geçmiş resmen, sizlerde inanıyorsunuz. Böyle gereksiz kişilerin söylemlerini buraya taşımasak iyi olur.

Yahu makara yapan adamların twitlerini burda paylaşıyorsunuz,sonra ciddi ciddi,sayfa sayfa kafa patlatıyorsunuz.Yapmayın şunu işte.

sol bek ve stoper oyniyabilen defans oyuncusu+

kaka tarzinda bir oyuncu+

sol ve sag acik oyniyabilen biri =

Sampiyonluk + Clde en az ceyrek final

:yenieek:

arkadaşlar ömer toprak ve serdar taşçı ismi çok geçti, bu oyuncular alınırsa Schalke maçlarında oynayabilecekler mi? araştırdım ama kesin kural nedir bulamadım. şampiyonlar liginde oynamış olsalar kesin oynamayacaklar ama uefa avrupa liginde oynayanlar için kural nedir?

arkadaşlar ömer toprak ve serdar taşçı ismi çok geçti, bu oyuncular alınırsa Schalke maçlarında oynayabilecekler mi? araştırdım ama kesin kural nedir bulamadım. şampiyonlar liginde oynamış olsalar kesin oynamayacaklar ama uefa avrupa liginde oynayanlar için kural nedir?

Avrupa Liginde oynayan CL'de oynar. CL'de oynayan Avrupa Liginde oynar.Her iki ligde de oynamayan ikisinde de oynar.Bunun dışındakiler oynayamaz.

Avrupa Ligi'nde oynamış 1 oyuncuyu kaydedebiliyoruz sonraki turlar için.

reha muhtar "di maria zaten sol bek" demedi mi :confused::confused:

di maria beyinsizin teki

albayrak wolfsburg kampına gidip diegoyu terlikleriyle birlikte alsın artık

fenerbahce-kadro.jpg

thaaa... :lol:

hiç birini alamazlar

ayrıca bekir-yobo-ali defansıyla 17de 16 he deplasmanda galibiyet alamamış takım ahahhahahahha

yaparsınız ancak şikeylee :yenieek:

eyw renkdaş kaç gündür bunu araştırıyodum her yerde farklı birşey yazmışlar, kimi avrupa liginde oynayan sadece 1 oyuncu oynatabilirisin yazmış, kimi kesin oynayamaz yazmış. neyse doğrusunu öğrenmiş oldum :yenieek:
Avrupa Liginde oynayan CL'de oynar. CL'de oynayan Avrupa Liginde oynar.Her iki ligde de oynamayan ikisinde de oynar.Bunun dışındakiler oynayamaz.

Biri Stuggart'da digeri Leverkusen'de oynuyordu. Ikisi de CL'de yer almadigi icin oynayabilirler.

Selamun Aleykum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt