Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ergün ‏@Cimbomlu_ Kulüp ile anlasma saglanmis. Umarim dogrudur ve Carlinhos gelir. Iyi günler hepinize.

Yahu ben bu Carlinhos'u pek izlemedim, nasildir be..

atar tabiki, normalide bu zaten. bizim lige transfer olan uyduruk adamlarin bile yarim sezon uyum sorununu atlatma süresi var daha dün geldi bugün golünü atti, bizde devreyi bitirdi henüz gol yok mesela.

HAMIT ALTINTOP cok büyük oyuncu..

Umut?

atar tabiki, normalide bu zaten. bizim lige transfer olan uyduruk adamlarin bile yarim sezon uyum sorununu atlatma süresi var daha dün geldi bugün golünü atti, bizde devreyi bitirdi henüz gol yok mesela.

HAMIT ALTINTOP cok büyük oyuncu..

hamit santraformus

Ergün ‏@Cimbomlu_ Kulüp ile anlasma saglanmis. Umarim dogrudur ve Carlinhos gelir. Iyi günler hepinize.

Yahu ben bu Carlinhos'u pek izlemedim, nasildir be..

Ergun disinda duyumcu paylasmiyorsun,gecen transfer döneminde de ergun'u paylasiyordun,yoksa senmisin bu ergun da reklamini yapiyorsun :D

611098_Galatasaray_SK.jpg

gelecek seneye uyumlu 5 yabancılı taş gibi kadro

sabri ve baltadan sonra

eboue ve carlinhos

o yea carlos gel alamanyadan serdar taşçıyıda al gelirkene :asd:

hamit santraformus

gol atamayan kanat oyuncusu + yillik ücreti 3 milyon euro + gittigi hicbir takimda ilk 11 oyuncusu asla degildi + kesinlike yildiz degil, = transfer faciasi

umarim sag kanata quaresma gelir en kötü de kurtuluruz hamitten..

ondan anca yedek oyuncu olur, rotasyona girsin yeter.

hep atak yapan solbekmis, marcelo tarzi bisey

Marcelo'mu, yok artik..

Marcelo'nun teknigi > Ronaldo'nun teknigi beyler :asd:

Ergun disinda duyumcu paylasmiyorsun,gecen transfer döneminde de ergun'u paylasiyordun,yoksa senmisin bu ergun da reklamini yapiyorsun :D

Evet kendisiyim..

Yahu ilk defa bi duyum paylasak dedik.. gecen dönem paylasmamin nedenini cok basit aslinda, adamin dedigi tuttu Burak transferine kadar..

gol atamayan kanat oyuncusu + yillik ücreti 3 milyon euro + gittigi hicbir takimda ilk 11 oyuncusu asla degildi + kesinlike yildiz degil, = transfer faciasi

umarim sag kanata quaresma gelir en kötü de kurtuluruz hamitten..

ondan anca yedek oyuncu olur, rotasyona girsin yeter.

evet hamiti o yuzden almistik bilmiyordum

hamit in kiymetini bilemediniz gittiniz, adam milli takimin lideri, hersey hamit e sorulur sag ici sag disinda, siz gol atamadi diye hamit out yapin..

Video'dan izleyebildim, ama tek gördügüm sey, sacma sapan yerlerden sut atiyor. Positif olan sey hücüma cok katilmasi. Ama defans'ta nasil bu önemli !

sana yalnış video izletmişler. çok iyi videoları vardır.. önemli olan atağa katılması ve sol tarafı toparlaması.

bence bizim senelerdir aradığımız tarz biri. eboue nasıl çağ atladıysa sağ bek, buda sol bek çağ atlatır.. riera bile çoğu maçta iyi gözüküyorsa bu adam orda yeni carlos olur bizim için..

Bizimkiler en fazla 2 adam alir, onlarda bonservissiz/cok düsük bonserivsli adamlar olur. Hasan Kabze + Gökhan Süzen paketini yapsak ayakta alkislarim.

Bizde bunlara canak tutuyoruz. Buyuk baskan rorororo

Ah, Fatih Terim bir konussa..

Unal Aysal neredeyse guvenlik kameralarin karsisina cikip aciklama yapacak!

Neymis; "Fatih Terim'in istediklerini alacakmisiz" yersen!!

Yaz doneminde 3 kurusluk topcular! Dedigi oyunculari simdi almaya kalksin bakalim.

Yok! Taraftari pohpohlamaktan baksa ne yapiyorlar.

Yine ayni dongunun icerisindeyiz. Fazla birsey beklemeyin..

yanlız tabii bastos,cole,aly cisokho varken carlinhosta bu isimlerin 4-5 gömlek altı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt