Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heitinga almak, cris göndermekle hata edilidiğini söylerimm..
stoper almayın arkadaş.. ofansa çözüm bulun. burak sakatlansa gol atacak adam yok nerdeyse...
Sol bekimiz yok
iki stoperimiz var birisi Dany
kanatlar etkisiz
10 numara yok
forvette elmander ölmüs, umut'un da pili biterse alternatif yok

Eyvah kume dustuk ozaman.
Sol bekimiz yok
iki stoperimiz var birisi Dany
kanatlar etkisiz
10 numara yok
forvette elmander ölmüs, umut'un da pili biterse alternatif yok
Biz burada daha 2 adam alsak yeterli diyoruz, baksana tabloya nekadar adam gerekli..
Wellington Nem
4.1 milyon €'ya serbest kalma opsiyonu var.
gorursunuz bizimkiler buyuk surpriz yapacak, beklenmedik yere beklenmedik adam gelecek kiyamet kopacak![]()

Lideriz diye büyütmeyin fazla okadar bonservis harcadik, birsürü adam geldi ligin coktan bitmesi gerekiyordu en az 10 puan fark gerekliydi, puan kaybedilen maclara bir bak istersen..
Sampiyonlar liginden de bir üst tura yükselmemiz fazla büyütülmemelidir Cluj+Braga ile biz birmiyiz yani ? Rumen ligi onuncusu ve Portekiz'in 5.takimi, Besiktas bile forvetsiz yenmisti.
Bizim taraftar herseyi büyütüyor, eksikliklerden bahseden yok, hatalardan bahseden yok..
Lideriz, Gruptan ciktik, teknik direktörümüz Fatih Terim, ASLAN Galatasaray demekle olmuyor bu isler.
şöyle bir şansımız var ilk yarı nerdeyse çok az katkı aldıgımız Melo+Hamit+Selçuk üçlüsü 2.yarı biraz formları artsa yinede takım level atlar diye düşünüyorum
peki sen yönetimdemisin deminden beri attığın mesajlarda sanki yönetimin içindeymişsin gibi bi hava sezinledimde ?
Dün paylaştım nöbette videosunu kimseden tık çıkmadı benim gibi bu oyuncuyu isteyen birini görmek güzel
şuan sadece kaleci getirseler isyan ederim diğer türlü etmem alper![]()

Devre arasi bir takimin 10 transfer yaptigi nerde görulmus?