Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gecen sezon fark yaratan zaten genelde Selcuk'tu, moral motivasyonu ve formu yerinde olsun herkesi yeneriz bir türlü. Vasat bir ilk devre gecirdi cogu oyuncumuz ama yine de lideriz, bu da ligin nekadar kalitesiz oldugunu gösterir. Önümüzde engel kalmasa bak bakalim puan alabiliyorlar mi bizden kolay kolay.

3 trasnfer ve bu 3 oyuncu bizi 2.yarı yine erken şampiyon yapabilir hatta 2 nokta transfer bile ama Selçuk biraz daha iyi olsa ah bitmişti belkide şuan lig

Beklentiyi en altta tutarsak sinir katsayımız da düşer. Benim için geçen sene ders oldu mesela. Podolski,Shaqiri,Suarez derken bildiğiniz gibi Yiğit,Riera ve Necati gelmişti. Bu sene de Toure,Rolando derken Cris.

Şimdi mesela Heitinga haberine sinirlenmiyorum. Bu saçma transferi yapmayız da demiyorum. Belki de menajer uydurması ama bizimkiler de her zaman o potansiyel vardır.

bende begenmiyorum ama oraya Amrabati alirim sola Bernardi alirim mesela Melih

Yahu bu umutu niye beğenmiyorsunuz anlamak mümkün değil. Daha ne yapsın bu adam sizin beğeninizi kazanmak için? Bana göre burakdan daha iyi bir oyuncu umut. Daha golü kovalayan. boş yerlere daha iyi kaçabilen. her zaman doğru yerde duran bir oyuncu. Ama nedense burak beğeniliyor. Bende burağı sevmiyorum. ve açıkcası gelebilecek bir transfer teklifinde gönderilmesi taraftarıyım. Çok bencil bir oyuncu. paylaşımcı değil. Bunun en basit örneğini trabzonspor maçında gördük. Bu maçlar telafisi olan maçlar. Benim asıl korkum. Geçen yıl Ş.liginde trabzonspora yaptığını bu yıl bize yapması :)

bize 3 transfer olması gerekiyorki takım ileri gitsin. alıncak oyuncularda takımlarında oynayan performansı yükselişteo lan adamlar gerek..

q7-snejfer gibi yatan adamları alırsan, faysa sağlamak için en 1 bekleyeceksek, ara transfer dönemi niye varki ozaman?

Galatasaray Carlinhos'u bir kaç gün içinde açıklamayı planlıyor.

Trt Spor

Yok neymiş Adriano'yu Hoca veto etmiş.Buna inananın ya aklında şüphesi olması lazım ya da maksatının kötü olması.Adriano bize gelene kadar kaç takım var önümüzde.Boşuna bomboş hayallere dalmayın

O gelsin bu gelsin su gelsin. Iyi hosta bunlara yapan var mi? Istenileni alan var mi? Diye soran yok..

Carlinhos geliyorsu, hemen gelsin. Alisana kadar... ilk brezilya disi takimi olacagiz.

Carlinhos'la,o ufak boylu 10 numara gelsin yeter.

Şu fenev transfer yapsada bizimkilerde yapsa

Yok neymiş Adriano'yu Hoca veto etmiş.Buna inananın ya aklında şüphesi olması lazım ya da maksatının kötü olması.Adriano bize gelene kadar kaç takım var önümüzde.Boşuna bomboş hayallere dalmayın

Adriano CL düşünülerek veto edilmiş olabilir tek mantıklı tarafı bu onun dışında imkanı yok tabi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt