Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok ciddi bir haber bu. Beyaz TV'ye göre Wesley Sneijder, Pazartesi Galatasaray'lı olabilir.

__

dogru mu len?

geçen transfer döneminde beyaz tv spor servisi harbiden süper çalışıyodu pekçok haberleri doğruydu yanlış hatırlamıyosam ... Böyle bişey varmı acaba gerçekten ...

Abi mevzu çok koşmaksa M.Sarp'ı, Özbek'i niye gönderdik biz? Çok koşan değil etkili olacak adam lazım bize.

taksite bağlar onu da yönetim sorun değil, hem Ünal Aysal'ın arkadaşı Atletico'nun başkanı... 3 milyon yıllık ücret alan adamı yedek tutacağımıza size verelim der :)

Madem başkanın arkadaşı bi kerede onlar bize kıyak yapsın o zaman :lol: Başkan falcao'yu getir bize başkan :lol:

Abi mevzu çok koşmaksa M.Sarp'ı, Özbek'i niye gönderdik biz? Çok koşan değil etkili olacak adam lazım bize.

Çünkü Alper'in tek özelliği çok koşmak değil bu adamı Mustafa Sarp Barış gibi görmek hakaretten ötedir ya net ...

İkinci yarıda 2-3 maçını izleyelim tekrardan konuşuruz eminim fikrin değişcek ...

Beyaz Tv'ye gore her hafta birilerini aliyoruz ve hala bunlara inan var..

bugün tv de adnan öztürk konuşuyor yabancı sayısı 3 e inmeli diyor pes sonra dolsun sercan gibi kazmalar

alper şu haliyle bana göre yektanın bir tık altıdır.Tabi yaşı genç ilerleme kaydeder orası ayrı ama şu anda bize gelse oynayamaz ve körelir.

sene sonu melo almayıp alperi alalım diyenler bu, şu işe benzer keitayı verirsin koyarsın kanata aydın,pinoyu onun gibi birşey.

hem bahsedilen bonservis fiyatları çok ucuk en fazla 3'tür oda genç olduğu için... ederi en fazla 2.5'tir.

bi arkadaş yazmıştı bugun 5 gün sonra gelirse ilk maça 10 gün sonra gelirse ancak bjk maçına hazır olur falan demişti hele sneijder gibi göbekli gelirse schalke maçına anca hazır olur demişti bencede çabuk davranmalıyız en geç 15Ocak'ta bitirmeliyiz

Çocuğum yok ama evdeki mavi muhabbet kuşunu direk keserim, yeter ki gelsin. :yenieek:

Kesmek mi :o kesene kadar bana gönder. Yada dur dişiyse gönder bide cinsse jumbo olcakmış bizim evde birtane beyfendi varda özellikle dişi seçiyor ve parmaklardan haz alıyor. O açıkken eldivenle dolaşıyoruz yaz kış :trollface:

sen amrabata 8 verirsen alpere 10 isterler, dedim ya zaten alamaz bizim yönetim alperi, eskişehirde izlemeye devam

937605%20%281%29.jpg

pinoya bak :)

Geçtiğimiz gün kendisine yapılan ırkçı saldırılara verdiği tepkiyle gündeme gelen Kevin-Prince Boateng, İtalya macerasını sorgulamaya başladı. Çirkin olayın ardından konuşan Boateng, menajeri ile durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. (Bild)

Alsak mı la acaba ?
:sad007:

Re: Transfer Nöbeti

Sneijder,Toure,Serdar Taşçı,Cissokho,Dzeko gelsin yeter.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Kesmek mi :o kesene kadar bana gönder. Yada dur dişiyse gönder bide cinsse jumbo olcakmış bizim evde birtane beyfendi varda özellikle dişi seçiyor ve parmaklardan haz alıyor. O açıkken eldivenle dolaşıyoruz yaz kış :trollface:

ayak fetişi var herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt