Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kesmek mi :o kesene kadar bana gönder. Yada dur dişiyse gönder bide cinsse jumbo olcakmış bizim evde birtane beyfendi varda özellikle dişi seçiyor ve parmaklardan haz alıyor. O açıkken eldivenle dolaşıyoruz yaz kış :trollface:

Küçük kardeşim için aldıkta bağırmaktan başka bi nane yemiyor dingil, kardeşim olmasa sen de bizim taraflarda çıksan verirdim sana kuşu.

Küçük kardeşim için aldıkta bağırmaktan başka bi nane yemiyor dingil, kardeşim olmasa sen de bizim taraflarda çıksan verirdim sana kuşu.

Tüh olmadı bu :D Sapıktır bak çok pis, 1tane dişiyi hayattan bezdirdi 3 aya 17 yavru dişi nene oldu bildiğin. Diğerinide 3 günde öldürdü artık kenarda köşede ne yaptıysa bilemeyeceğim. :troll:

Ali Dürüst : Fatih Terim ,Trabzospor'dan Soner Aydoğdu'nun Alınmasını İstedi.

bu gercek mi ki acaba ?

@Refik alperin sırf geçen yılki ve bu yılki fiziklerine bakarak bile futbolu hakkında bir düşünce oluşabilir

Dünyada ve Türkiyede bir çok yetenekli,ayağı iyi top yapan oyuncu var

Bu oyuncuların çoğu ne yazık ki halı saha topçusu olarak kalıyor.Bunun en büyük nedenide fiziklerini geliştirememeleri,güçlerini futbol oynayacak düzeye çıkaramamaları

İşte alper bu konuda bir istisna olarak gözüküyor

Adam geçen yıllarda halı shaa topçusu izlenimi verirken bu yıl fiziğininde sayesinde sınıf atladı

Biz bu gelişimi emreden 3 yıldır beklerken adam 1 yılda halletti

O yüzden emre gibi adamların oynadığı,yiğitlere sercanlara 3 er 5 er verildiği bu takımda alper bu takımıda iyi bir parayıda hakediyor

o değilde pino patlama yaparsa şaşırmam komik gelebilir ama bence kumaşı iyi

bu gercek mi ki acaba ?

c26q7.jpg

Tüh olmadı bu :D Sapıktır bak çok pis, 1tane dişiyi hayattan bezdirdi 3 aya 17 yavru dişi nene oldu bildiğin. Diğerinide 3 günde öldürdü artık kenarda köşede ne yaptıysa bilemeyeceğim. :troll:

Oha reis ne besliyon sen? Kendine mukayyet ol aman diyim.

bu gercek mi ki acaba ?

selçuk reis yaşlandığında zaten sonerin sözleşmesi bitiyor doğal olarak bizim takıma gelicek zaten.Şİmdi pişsin demiştir hoca :ayatollah:

Oha reis ne besliyon sen? Kendine mukayyet ol aman diyim.

Valla bilmiyorum ama kuşun bakışı bakış değil yani ona eminim :haha:

Aslında küçükken çok içine kapanık bir tipti. 2 yaşına kadar 3-4 dişiden dayak yedi. Dişi gördüğü yerde hayvan kaçacak delik arıyordu ve o gün geldi. Oynasın diye plastik kayısı verdim gözleri bi değişik oldu. Göz bebekleri falan büyüdü havyan bildiğin sapık bakışı atıyordu. O günden sonra iflah olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt