Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kimseyi almasınlar tüm parayi belhanda ya baysinlar ben razıyım

hakanbiliz ‏@hknblz

Taffarel Antalya Kampına Katıldı.. Buda Demek Oluyor ki Transfer İçin Yapılan BREZİLYA SEFERİ İstenildiğiğ Gibi Gitmedi

ne alakaysa sanki gelcek adam çocuk tek başına gelemiyo ...

Adam belki salı günü katılcak takıma Taffarel de takımdan ayrı mı kalsın o süre boyunca bu kadar saçma yorum yapılamazdı yani ...

Carlinhos u pek bilmiyorum ama fm 13 den baktim, carlinhos cok para etmez ki, sıradan bi bek?

Ulan selcuk yula senin ben varya,burda senin yüzünden ceza almak istemiyorum.

Fener tekmeyi koymusken, Galatasaray sahip cikti ve kulubun ekmegini yedi serefsiz. Bu fenerlilerden bir tane adam gibi adam cikmaz mi yahu? En son Lefter'di, onu da kaybettik.

Defans hattı kendine biraz ceki düzen verir, selcuk melo performansını arttirir, amrabat korkusunu biraz olsun atar, Belhanda alinir, burakta mevcut performansını korursa birazcikta şansla bi yari final görürüz gibime geliyor. Fazla hayalci olmamak lazım tabi de, hatta belhanda gelirse, kanatlari silip 4 3 1 2 e de dönülebilir, korkak amrabatta silinebilir sahadan. Lakin sakatlik işleri tamamen bozar.

Yedek kulubesi felç

Yarın takım yedek mi cıkar beyler?

Carlinhos transferi nedensiz bir şekilde beni heyecanlandırmıyor ben bek oyuncuların fizik gücüne çok önem veririm..

Ve hızlı oluşlarına..

Hız olarak gayet iyi Carlinhos yeteneği tipik Brezilyalı yeteneği lafım yok..

Fakat defansta kademelerde alan parsellerinde nasıl pozisyon bilgisi olarak pek video bulamadım açıkcası bir tane golü var soldan girip bir tek onu gördüm..

Ne bileyim Fransa'dan bir bek alsak daha faydalı olur gibime geliyor..

5 milyon € vereceksek daha iyisini alabiliriz diye düşünüyorum..

Mercan ‏@mercanex

Carlinhos geliyor sanırım. O gelince; Rıera'yı sol acık olarak mı kullanırız, yoksa yedek mi kalır?

Sampiyonlar Liginde Riera gibi ne yaptigini bilen adamlara ihtiyacimiz oldugu kesin. Riera on tarafta oynayasa bile artik geriye de destek verecektir. Umarim Carlinhos istedigimiz ve hayal ettigimiz gibi bir bek cikarda uzun seneler faydalaniriz.

[video=youtube;Ngb0wZDzxTI]https://www.youtube.com/watch?v=Ngb0wZDzxTI[/video]

Defans hattı kendine biraz ceki düzen verir, selcuk melo performansını arttirir, amrabat korkusunu biraz olsun atar, Belhanda alinir, burakta mevcut performansını korursa birazcikta şansla bi yari final görürüz gibime geliyor. Fazla hayalci olmamak lazım tabi de, hatta belhanda gelirse, kanatlari silip 4 3 1 2 e de dönülebilir, korkak amrabatta silinebilir sahadan. Lakin sakatlik işleri tamamen bozar.

Yedek kulubesi felç

Belhanda nerden cıkıyor kardeşim ? Bernard bizim ki belhanda fenevin :trollface:

Brezilyalı yaramıyor arkadaşlar son yıllarda..

dalga geciyor olabilirsin de, bilmedigim bi adam üzerine fikir sahibi olabilecegim bi platform fm.

Oyun olsada, sonucta onlari da scoutlar izliyor

ben fm de nekadar iyi gözüküp fos çıkan adam gördüm. bende izlemedim bu adamı. nasıl çıkcagını bilmiyorum ama fm den kesin bir kanıya varılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt