cagatay say
Cezalı
- 14 Mayıs 2011
- 1.059
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
kimseyi almasınlar tüm parayi belhanda ya baysinlar ben razıyım
kimseyi almasınlar tüm parayi belhanda ya baysinlar ben razıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakanbiliz @hknblz
Taffarel Antalya Kampına Katıldı.. Buda Demek Oluyor ki Transfer İçin Yapılan BREZİLYA SEFERİ İstenildiğiğ Gibi Gitmedi
Ulan selcuk yula senin ben varya,burda senin yüzünden ceza almak istemiyorum.
Carlinhos u pek bilmiyorum ama fm 13 den baktim, carlinhos cok para etmez ki, sıradan bi bek?
hakanbiliz @hknblz
Taffarel Antalya Kampına Katıldı.. Buda Demek Oluyor ki Transfer İçin Yapılan BREZİLYA SEFERİ İstenildiğiğ Gibi Gitmedi
bizim yönetimde hemen fm 13 ten baksın. hemen vazgeçsin bu adamdan.:trollface:
Mercan @mercanex
Carlinhos geliyor sanırım. O gelince; Rıera'yı sol acık olarak mı kullanırız, yoksa yedek mi kalır?
Defans hattı kendine biraz ceki düzen verir, selcuk melo performansını arttirir, amrabat korkusunu biraz olsun atar, Belhanda alinir, burakta mevcut performansını korursa birazcikta şansla bi yari final görürüz gibime geliyor. Fazla hayalci olmamak lazım tabi de, hatta belhanda gelirse, kanatlari silip 4 3 1 2 e de dönülebilir, korkak amrabatta silinebilir sahadan. Lakin sakatlik işleri tamamen bozar.
Yedek kulubesi felç
dalga geciyor olabilirsin de, bilmedigim bi adam üzerine fikir sahibi olabilecegim bi platform fm.
Oyun olsada, sonucta onlari da scoutlar izliyor
GÖKTUNA NAZLILAR @GktunaN
GS'lılar şunu bilsin...a.ilhan,alper potuk,Q7 bu üçünden ikisi mutlaka GS forması giyecek ....
dalga geciyor olabilirsin de, bilmedigim bi adam üzerine fikir sahibi olabilecegim bi platform fm.
Oyun olsada, sonucta onlari da scoutlar izliyor