Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stadında Kupa kaldırdıgımın çocukları:ayatollah:

Ingiltere'ye attigi golu gordun mu? O da superdi.

Adama ukrayna nın messi si diyorlar ukrayna da gercekten hak ediyoda. Sezon bası bi haber cıkmıstı cimbom konoplyanka yı alıyolar diye gerisi gelmedi Fatih Terim görmüştür bu adamı ama sanırım Juande Ramos du teknik direktörleri bırakmaz bıraksa da cok maliyetli olur artık

Aslan kostumu giymis kuslara gelsin

1058890b.jpg

[h=3]
gay-fenerbahce-gfb_195096.jpg
[/h]

Ahmet Güzel'den snejder haberini paylaştıktan sonraki sevinç gösterisi. :yenieek:

Kus degildir beyler haksizlik etmeyin adama, siz etmeyin ben edeyim.

Sahasına bayrak diktiğimin çocukları !

Gittimi ya daha ibretlik Selçuk golleri gösterecektik.:sad007:

Adama ukrayna nın messi si diyorlar ukrayna da gercekten hak ediyoda. Sezon bası bi haber cıkmıstı cimbom konoplyanka yı alıyolar diye gerisi gelmedi Fatih Terim görmüştür bu adamı ama sanırım Juande Ramos du teknik direktörleri bırakmaz bıraksa da cok maliyetli olur artık

Dnipro'da buyuk para var. Yeni Shaktar olma hedefindeler. Eminim 10-15 milyon fiyat cekmislerdir eger istemissek.

Haa bana soracak olursan, Amrabat'a 8.6 verene kadar Konoplyanka'ya 15 milyon sayarim kafam rahat mac izlerim. O 8.6 milyon euro'da kulubun cebinde kalmis olur.

Yılmaz Vural " Galatasaray'dan çorap istesen 1 M € istiyor" dedi :D

Gitti mi Ahmet reyz, tüh ulan yeni başlamıştık daha :sad007:

bu f7liler acınacak haldeler ya o kadar çok ezildilerki yapıcak hiçbişeyleri yok şu an tam sümük gibi bişeyler işte :D gelmiş burda çırpınıyo bizi kandırıcak onu bile becericek beyni yok hemen ele verdi kendini :D

ya bizim feldkamp'in ilk döneminde kurulan Galatasaray futbol okulu işi vardi, efsane kadronun yetiştigi olay, her sene 10 cocugun okuldan alinip, futbol ve egitim ögretimin aynı tesislerde yapildigi olay. zaten 2-3ü satilinca, yillik masraf karşilaniyordu. Bunun tekrar getirilmesi lazım aslında, feldkamp ikinci gelisinde denedi bişeyler de, olmadi.

Alt yapidan cikma genc yetenek diye resmen emre colak gibi, yetenekli ama zekasiz birini izler olduk ya

"Semih istisna"

Dnipro'da buyuk para var. Yeni Shaktar olma hedefindeler. Eminim 10-15 milyon fiyat cekmislerdik istemissek.

Haa bana soracak olursan, Amrabat'a 8.6 verene kadar Konoplyanka'ya 15 milyon sayarim kafam rahat mac izlerim. O 8.6 milyon euro'da kulubun cebinde kalmis olur.

Orası öyle canım Amrabat nere Konoplyanka neree kıyaslanmaz bile:asd:ama şimi bi 15 vereceklerini de hiç düşünmüyorum keşke alsalar

[video=youtube;d1YBZUB-1-M]https://www.youtube.com/watch?v=d1YBZUB-1-M[/video]

la olm bunu görmeden nereye gittin yaa :(

O değilde beni Antu'ya kabul etmiyorlar bir türlü :D Kabul etseler Aykut'a destek mesajı açcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt