Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Futbol da herşey garanti olur mu Emrah.Sana mantıklı geliyor mu? Gidecek kendini gösterecek.Adam zaten iyi.

kötü bir ligde oynasa dediğine katılırım ama Fransa Ligi ortalama üzeri bir lig. Çok genç yaşta gitmek genellikle sıkıntı yaratabiliyor.(Belki Arsenal istemiyordur)

kötü bir ligde oynasa dediğine katılırım ama Fransa Ligi ortalama üzeri bir lig. Çok genç yaşta gitmek genellikle sıkıntı yaratabiliyor.(Belki Arsenal istemiyordur)

Arsen Wenger'in geçen seneden beridir istediği konuşuluyor zaten.

İyi geceler cümleten

Hakan, James Rodriguez.

Ne olur bu çocuk?

Ben öyle birsey mi dedim, nedir bu panik? Yann M'Vila nasil sezon gecirdi veya nasil bir sezon geciriyor bilmelisin öyle ise. Eski formundan cok uzak.

Panik derken? Yahu M'Vila babamın oğlu mu? Sadece muhabbet bu.Her zaman aynı forumda olamassın.Bana göre üst düzey bir futbolcu.Mesele hiç ismi anılmayan Arturo Vidal.Çok klas bir oyuncu.Leverkusen de iken de beğeniyordum.

Panik derken? Yahu M'Vila babamın oğlu mu? Sadece muhabbet bu.Her zaman aynı forumda olamassın.Bana göre üst düzey bir futbolcu.Mesele hiç ismi anılmayan Arturo Vidal.Çok klas bir oyuncu.Leverkusen de iken de beğeniyordum.

Ben M'Vila'ya kötü topcu'mu dedim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt