Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimkilerin futbolcu transfer edeceği yok bari CL maçları için spiker transfer etsinler. bıktım la starın/d smartın ruhsuz spikerlerinden

neresiyse artık.

tek maç ile nasıl karar verdin dicem buna

tek maç demedim ben,leverkusen monchengladbah ilgileniyor bu çocukla,youtube u açıp izleyebilirsin.Ayrıca transfer önerilerini bu konu başlığı altına yazmıyormuyduk ? Sadece masum bir öneri yaptım sadece bu kadar, fm terk mi neyse böyle saçma basit kelimeler kullanmanın ne anlamı var ?

tek maç demedim ben,leverkusen monchengladbah ilgileniyor bu çocukla,youtube u açıp izleyebilirsin.Ayrıca transfer önerilerini bu konu başlığı altına yazmıyormuyduk ? Sadece masum bir öneri yaptım sadece bu kadar, fm terk mi neyse böyle saçma basit kelimeler kullanmanın ne anlamı var ?

Tamam haklısın

Hakan, bu Neuer' in Bayern taraftarı ile husumeti neydi la

Kişi kendinden bilirmiş işi demek bu mu oluyor acaba..

:coffee:

Cris: Açıkçası Carlinhos ile bir görüşmem olmadı. Beni bilgi almak için ararsa tabi ki de ona mutlaka Galatasaray'a gitmesi gerektiğini söylerim. Türkiye’ye gelirse başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum. Basit ve kolay oyun anlayışı ile beraber çok kaliteli bir futbolcu. Eğer transfer gerçekleşirse Galatasaray'a güç katar.

Harbi şu ses kaydını dinledim. Ne sezondu be..

öyle bi anlatıyoki Ali samiyende zannediyosun maçı şu maçın özetini nerden bulurum :D

O maçın özeti değilde şöyle birşey var hocam. bölüm bölüm ayrılmış fakat. Siteden direk izlersen diğer partlarıda rahatlıkla izlersin.

[video=youtube;UrO1SniWriM]https://www.youtube.com/watch?v=UrO1SniWriM[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt