Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla kusura bakmayın ama imkansız gelmez o eleman TR ye diyordum geldi manyak iş yapar hiç iyi olmadı bu güç dengeleri değişti bizim 10 numara muhteşem olması lazım

amk'nın haberi doğruymuş demek ki, hiç bir yerde alamayacağı parayı önermişler, az bildirirler tabi orası ayrı.

vallaha ayıp arkadaşlar korkmalar falan belhanda kim ya fransa liginde sende 7-8 gol atan bir orta saha iki adam çalımlıyor diye korkuyorsunuz

Belhanda çok kaliteli bir oyuncu. Korkmuyoruz sadece rakibimiz güçlensin istemiyoruz.

Sanırım anlatmak istediğimi tam olarak anlayamamışsın.

Burda ben yönetime hiç bir şekilde yüklenmedim, kötü niyetli olsaydım oraya sadece boşa giden transferleri yazardım ama diğer iyi olan transferleri de yazdım. Yeri geliyor 1-2 M Euro için bazı oyuncuları kaçırdığımız bile oluyor o yüzden boşa giden 1 M Euro bile bizim için önemlidir.

Fener örneğine gelirsek haklısın onların boşa giden paraları bizden çok fazla ama onlardan bize ne karşılaştırma yapmak bana göre saçma. Karşılaştırma yapmak istiyorsan şunuda göz ardı etme onların verdikleri paranın büyük bir kısmı iş adamlarından geliyor o yüzden şimdi bile çıkarıp oyuncu alırlar yüksek paralara.

Yönetimin yaptığı iyi işler var ama plansız programsız yaptıkları bir çok işinde olduğunu görelim lütfen.

Bu kısmı Aziz bıraktıktan sonra göreceğiz BJK'nin konumuna gelmesinlerde 1 M € maaş için kaçırıyorsan o parayı veremeyecekleri için değil dengeleri gözettikleri için 20 M €luk 1 oyuncu almak başka 5 oyuncu almak başka.. Aynı şey gibi görünse de Maliyet olarak aslında aynı şey değil..

Sneijder'i ne yapıp edip almalıyız artık kaçarı kuçarı yok..

:lol: türk medyasının maliyet hesaplaması terk adam gelince 5 yıllık kontrat attıysa sonuna kadar kalıyormu ya da direk 5 senelik maaşını peşinmi alıyor böyle maliyet olmaz :asd: nerden biliyon furkanın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edilmeyeceğini veya ceyhunun bonservis vermedik sadece oynadığı süre zarfındaki maaşını alır gider :asd:

Bunlar normal şartlarda olan şeyler çok bilmiş kardeşim.

Sen bu adama ben sana bu paraları belli bir sene zarfında vereceğim diye anlaşma yapıyorsun.

Yarın bir gün göndermek istediğinde gitmiyorum ben derse bunları vermek zorundasın.

O yüzden biz herşeyi çok düşünüyoruz diyen yönetim bunlarıda bir açılasın bir zahmet dimi:confused:

Bazen ufak tefek paralara bakmayacaksın, alıcaksın oyuncuyu.

Çünkü o günlerce düşündüğün 1-2 M Euro bazı yerlerden zaten çıkıyor anlatabildim mi?

Aha geldi Belhanda, bizim yönetime sallamak şu durumda fırsatçılık gibi oluyor ama şunu söylemek istiyorum, bizim yönetim böyle bir transfer yapmaz. Yani bu kadar para verip bu kadar iyi oyuncu almaz. Gidip Amrabat'ı 8.6'ya alırlar ama yurt dışından sağlam bir oyuncuyu 8.6'ya getirmezler.

fenerin fransadan aldığı oyuncuları hep hasan çetinkaya getiriyor menajerleri çok iyi fenerin . şanslılar o konuda

Transfer Nöbeti

Bu kadar ekonomik krize rağmen biz de batmadık.

Türkiyede bu taraftar profili, bu güç olduktan sonra Galatasaray ve Fener mümkün değil batmaz.

Aynı şeyi Beşiktaş için söyleyemem ama.

Batar Serdar, oyle bir batar ki.

Ha zenginin biri cikar, basar parayi tum borclari oder, satin alir o ayri konu.

Belhanda Fener'e gelmiş buyrun yönetime rahat rahat sallayabilirsiniz..

Fb bjk gibi olmaz.adamlar cok baglilar takimlarina

fenerin fransadan aldığı oyuncuları hep hasan çetinkaya getiriyor menajerleri çok iyi fenerin . şanslılar o konuda

Menajerden dolayı değil bence. Parayı veriyorlar alıyorlar. Sow'a da 10 mio verdiler buna da en az 10 mio vermişlerdir. Fransız takımlarıyla ilişkiler konusunda Çetinkaya'nın bizden üstün olabileceğini sanmıyorum.

Sanırım anlatmak istediğimi tam olarak anlayamamışsın.

Burda ben yönetime hiç bir şekilde yüklenmedim, kötü niyetli olsaydım oraya sadece boşa giden transferleri yazardım ama diğer iyi olan transferleri de yazdım. Yeri geliyor 1-2 M Euro için bazı oyuncuları kaçırdığımız bile oluyor o yüzden boşa giden 1 M Euro bile bizim için önemlidir.

Fener örneğine gelirsek haklısın onların boşa giden paraları bizden çok fazla ama onlardan bize ne karşılaştırma yapmak bana göre saçma. Karşılaştırma yapmak istiyorsan şunuda göz ardı etme onların verdikleri paranın büyük bir kısmı iş adamlarından geliyor o yüzden şimdi bile çıkarıp oyuncu alırlar yüksek paralara.

Yönetimin yaptığı iyi işler var ama plansız programsız yaptıkları bir çok işinde olduğunu görelim lütfen.

Benim tek merak ettiğim şey şu;furkan - sercan gibi oyuncular yerine neden merthan berk-hüseyinleri kullanmıyoruz???

hem bedava hemde bizim çocuklarımız .asılı mesele burada.Neden?Furkan hazırda bizim A2 dekiler hazır değillermi?

Semihtemi hazır değildi,Emredemi hazır değildi,Arda'damı hazır değildi.

Benim kanaatim;2.yarı kesinlikle fatih hocam A2den oyuncuları oynatmalı enazından cikletine maçlarda.

mesela A2 de sağ bek hüseyin var.neden hiç düşünmez fatih hocam.Sadece sezon başı hazırlık kamplarına götürür ve onunla kalırlar.Korkma çıkart oynat hocam.Merak etme hamitten melodan daha kötü olamazlar.

Geçen sene ki devre arası transfer hamlelerimiz.

Shaqiri

Suarez

Demba Ba

Wijnaldum

Matavz

Bu sene ki,

?

Söyler misin ikisi arasında ki farkı? geçen sene ve bu sene arasında ki farkı anlatabilir misin?

Abi fark yok, ikisinde de elin bomboş kalıyor.

Her ne olursa olsun ben Fatih hocamıza çok güveniyorum ama taraftarı gaza getirmekten uzak durmaları lazım artık, yok 10 gün içinde biter, yok kampa yetişir, yok çilek, yok elma.

Taraftar bunları istemiyor ki geçen sene Demba Ba'yı kaçırmayacaktın elinden. Tamam benden daha iyi anlıyor olabilirler futboldan, beden çok şey biliyor olabilirler. Bel ki bizim bilmediğimiz şeyler var ama kimse bana Demba Ba'dan Shaqiri'den neden vazgeçildiğini anlatamaz. Zaten paralarını çıkarırdı bu adamlar.

Neyse iki gün sonra şaşıracağımız bir transfer olursa, bu lafları yemiş olmayalım. Ben daha önce ki sezonlardan aklımda kalanlarla ilgili bir şeyler yazdım.

#HAYATINANLAMIGALATASARAY!!

Adamlar Alex'i yolladı. Ara transferde hemen aldı..

Biz iki sezondur yaratıcı oos oyuncusu sıkıntısı çekiyoruz..

Alabilenecek oyuncuyuda eziklere kaptırıyoruz..

Olmamalı. Hedefi Avrupa'da ilk 8 olan bir takımda bunlar olmamalı..

yönetime sallamak değil niyetim ama biz ne zaman yapıcaz bu tür transferler bizim üst sınırımız 8.5m euro mu ya bi defa 10 nun üzerine çıkalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt