Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA |

Galatasaray ,Faslı oyuncu Chadli ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

hadi bakalım

Yok Aykut var. Yok şu var . Belhanda iş yapmaz. Kim ki felan avutma olaylarını geçelim bence. Her zaman Necati gibi adam da gelmez.

Aynen, yarın bir gün Aykut gidip adam gibi biri gelirse ne diyecekler acaba?

Adamlar iyi transfer yapmış,(şayet doğruysa) çamur atmanın bir anlamı yok.

Darısı bizim başımıza.

vallaha ayıp arkadaşlar korkmalar falan belhanda kim ya fransa liginde sende 7-8 gol atan bir orta saha iki adam çalımlıyor diye korkuyorsunuz

Hocam bu dediğine katılmak isterdim fakat durum çok vahim. Müthiş bir transfer yaptılar ihtiyaçları olan bölgeye alabilecekleri en iyi adamı aldılar. İzleyince göreceksiniz adam iki şık çalım atan basit biri değil takımı sırtlayan komple bir futbolcu, top class potansiyeli var. Çok kötü oldu çok. Keşke Alex kalsaydıda bunu almasalardı diyeceksiniz.

Kim ne derse desin bizim takımda beni zerre kadar heyecanlandıracak kimse yok.. Fb bu isleri iyi yapıyor.. oynamasalar bile isimleri var Sow , Stoch , Krasic , Belhanda , Merreles peki bizde Amrabat demeyin sakın :asd:

Cevdet Ünüvar ‏@cunuvar

İkna turu olumlu neticelendi! Emenike kiralık olarak,satın alma opsiyonlu ikinci devre Fenerbahçe'de! 5 Ocak

Cevdet Ünüvar
@cunuvar

Fenerbahçe hücum hattına merkez bir oyuncu,hani meşhur yorumcuların ifadesiyle 10 numero ve Emenike'yi kiralayıp transferi kapatacak! 5 Ocak

Bunlar normal şartlarda olan şeyler çok bilmiş kardeşim.

Sen bu adama ben sana bu paraları belli bir sene zarfında vereceğim diye anlaşma yapıyorsun.

Yarın bir gün göndermek istediğinde gitmiyorum ben derse bunları vermek zorundasın.

O yüzden biz herşeyi çok düşünüyoruz diyen yönetim bunlarıda bir açılasın bir zahmet dimi:confused:

Bazen ufak tefek paralara bakmayacaksın, alıcaksın oyuncuyu.

Çünkü o günlerce düşündüğün 1-2 M Euro bazı yerlerden zaten çıkıyor anlatabildim mi?

yerli oyuncuyu rahat gönderiyorsun ne tazminatı çok nadirdir tazminat isteyen yabancılar ister genelde tazminatı

offffffff lanettttt olsun adamlar UNFP Young Player of the Year 2012 ALDILAR bundan önce 2 kere hazard almıştı onuda istemişlerdi düşünün, biz neden fransa pazarına yönelmeyiz anlamam.

Bu kısmı Aziz bıraktıktan sonra göreceğiz BJK'nin konumuna gelmesinlerde 1 M € maaş için kaçırıyorsan o parayı veremeyecekleri için değil dengeleri gözettikleri için 20 M €luk 1 oyuncu almak başka 5 oyuncu almak başka.. Aynı şey gibi görünse de Maliyet olarak aslında aynı şey değil..

Fener Bjk gibi olmaz, bu şekilde kendinizi avutmayın bence. Aziz bıraktığında bu dediğimi daha iyi anşayacaksın.

Takım içi söylemi saçma sapan bir açıklamadır buna inanmıyorum ben, her yerde az alanda vardır çok alanda burda takım içi söz konusu olamaz.

Stoch fb ye gidincede cok elestiri vardi ama fos cikti.

Kim ne derse desin bizim takımda beni zerre kadar heyecanlandıracak kim yok.. Fb bu isleri oynamasalar bile isimleri var Sow , Stoch , Krasic , Belhanda , Merreles peki bizde Amrabat demeyin sakın :asd:

Reis zamanında bizde Kewell-Baros-Keita-Arda vardı yetmedi Giovanni Dos Santos-Jo geldi isimle olmuyor bu işler biraz takım olmak birazda ruh lazım :b5:

Beşiktaş'ın başında geçtiğimiz sezona damga vuran ve hem lig, hem Türkiye Kupası, hem de Eurochallenge Cup şampiyonlukları yaşayan Coach Ergin Ataman, yeni takımı Galatasaray Medical Park'ta, eski kadrosunu buluşturmaya devam ediyor.[/FONT][/COLOR]

Sezon başında sarı-kırmızılı kulüple anlaştıktan sonra, yardımcıları Yağızer Uluğ ve Yakup Sekizkök'ü de yanında götüren, sezon başında David Hawkins ve Ersin Dağlı transferlerini gerçekleştiren Ergin Ataman, son olarak Carlos Arroyo transferinde ısrarcı olmuş ve Porto Riko'lu yıldızın da Galatasaray'a gelmesini sağlamıştı.

Ancak Galatasaray Medical Park'ın, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen transferleri bununla da sınırlı kalmadı. Hem lig hem de Eurocup'ta zirve mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, boyalı alana takviye için de listenin başına Pops Mensah Bonsu'yu aldı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a Semih Erden'in takımdan ayrılmasından sonra gelen gösterdiği müthiş performans ile kazanılan şampiyonluklarda başrolü oynayan Bonsu, 12.8 sayı, 7.7 ribaunt ortalamaları ile göz doldurmuştu.

Eski hocasının teklifini hemen kabul eden ve Türkiye'ye bir kez daha gelmeyi isteyen Bonsu için de Beşiktaş'a bonservis ödemesi gereken Galatasaray Medical Park, siyah-beyazlı ekibin kapısını bir kez daha çalarken, tek sıkıntının taraftar tepkisi olduğu belirtildi.

Belhanda çok kaliteli bir oyuncu. Korkmuyoruz sadece rakibimiz güçlensin istemiyoruz.

arkadaşım çok kaliteli oyuncuysa şampiyonlar liginde takımına ne yaptı ? bu sezon fransa liginde ne yaptı mantpellier ? o takımı kurtaradan ve belhanda isminin duyulmasını sağlayan giroudur o gittikten sonra zaten birşey yapamadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt