Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim tek merak ettiğim şey şu;furkan - sercan gibi oyuncular yerine neden merthan berk-hüseyinleri kullanmıyoruz???

hem bedava hemde bizim çocuklarımız .asılı mesele burada.Neden?Furkan hazırda bizim A2 dekiler hazır değillermi?

Semihtemi hazır değildi,Emredemi hazır değildi,Arda'damı hazır değildi.

Benim kanaatim;2.yarı kesinlikle fatih hocam A2den oyuncuları oynatmalı enazından cikletine maçlarda.

mesela A2 de sağ bek hüseyin var.neden hiç düşünmez fatih hocam.Sadece sezon başı hazırlık kamplarına götürür ve onunla kalırlar.Korkma çıkart oynat hocam.Merak etme hamitten melodan daha kötü olamazlar.

Bu oyunculara verilen paraları alt yapıya verseler sorunlar çözülür zeten ama nerde öyle vizyon.

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Kanaryam1907. - 06.01.2013 13:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: istinyeli:cLink:0171905

Oyuncuyu hiç izlemedim..Bu oyuncuyu tanıyan‚ bilen özelliklerinden bahsedebilir mi ?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cincon forumundan ;

Bu adamda herşeyden var hız‚ çalım‚ top hakimiyeti‚ pas‚ yardımlaşma‚ net vuruş. Cristiano ronaldonun ilk zamanlarına benzetiyorum. Tam patlama yapacağı yaş döneminde Fenere gelmek gibi bir hata yaparsa kendine çok yazık eder. Kaldı ki egosuna yenilmeyip kendini geliştirmeyi sürdürürse top class seviyesine çıkmasını beklediğim bir isim. Tek handikapı egosu ve profesyonellik eksikliği. 10 milyon euroya alınabiliyorsa biz alalım hemde hemen.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antudan aldım bu yazıyı siz korkmaya devam edin rektaşlar ne varsa bu adamda sanki messi korkun rezil edin bizi

Arkadaş bu Fas dan bu kadar iyi futbolcu nasıl çıkıyor. Gerçi en kötüsünü biz aldık ya neyse

Önümüzdeki hafta ortasında transfer zirvesi yaparlar. Sonra ki hafta da öyle. ondan sonra ki hafta da öyle. Sonuç = 0.

Yemisim belhandayi,getirsinler ronaldinho ve bernardi,belhandayi top diye oynarlar

arkadaşım çok kaliteli oyuncuysa şampiyonlar liginde takımına ne yaptı ? bu sezon fransa liginde ne yaptı mantpellier ? o takımı kurtaradan ve belhanda isminin duyulmasını sağlayan giroudur o gittikten sonra zaten birşey yapamadılar

Giroud'un duyulmasını sağlayan Belhanda'dır.

Transfer Nöbeti

Adamlar Alex'i yolladı. Ara transferde hemen aldı..

Biz iki sezondur yaratıcı oos oyuncusu sıkıntısı çekiyoruz..

Alabilenecek oyuncuyuda eziklere kaptırıyoruz..

Olmamalı. Hedefi Avrupa'da ilk 8 olan bir takımda bunlar olmamalı..

Bizim huyumuzdur, eksik bir bolgeyi en az 3 yilda tamamlariz. Onu tamamlayana kadar da baska bir eksik bolge olusur.

Bknz on libero sorunu, inomotolar, mehmet guvenler, vs.

Bknz golcu sorunu, takimda golcu kalmamisken Nobda'yi gonderdiler.

Bknz kanat sorunu, gecen seneden bu yana dogru duzgun kanat oyuncumuz yok.

Bknz su andaki kilit acacak oyuncu sorunu, 3 yila buluruz birini.

Belhanda fena oyuncu değil de bu kadar abarttığınız kadar yok... Geliştirmesi gereken bir sürü özelliği var ki bunların başında mental ve fiziksel özellikleri geliyor.

Açın Montpellier forumlarını okuyun, hiç kimse zaten şu an için Arsenal ayarında takımlara gitmesini beklemiyor, FB'ye 12 milyona satarsak başarıdır diyorlar. Ayrıca bakalım Türkiye'ye uyum sağlayacak mı, bunları görmeden nasıl emin konuşuyorsunuz anlamıyorum.

Hocam bu dediğine katılmak isterdim fakat durum çok vahim. Müthiş bir transfer yaptılar ihtiyaçları olan bölgeye alabilecekleri en iyi adamı aldılar. İzleyince göreceksiniz adam iki şık çalım atan basit biri değil takımı sırtlayan komple bir futbolcu, top class potansiyeli var. Çok kötü oldu çok. Keşke Alex kalsaydıda bunu almasalardı diyeceksiniz.

yok artık daha neler

Sow <-> Belhanda

Necati <-> Chadli olur yani yine şampyion oluruz ben seviyorum o elemanı ancak hollanda gibi zayıf bi ligde oynuyor :yenieek:

Belhandayı daha yeni duyup yönetime sallayanlar var :o Çok büyük yeteneği olup da fenere giden adam görmedim ben :)

Chadli nasıl oyuncu peki bilen varmı?

Bizim aradığımız birisimi?

arkadaşım çok kaliteli oyuncuysa şampiyonlar liginde takımına ne yaptı ? bu sezon fransa liginde ne yaptı mantpellier ? o takımı kurtaradan ve belhanda isminin duyulmasını sağlayan giroudur o gittikten sonra zaten birşey yapamadılar

Olaya öyle bakarsak doğru sonuca ulaşamayız. Diego berbat bir oyuncu çünkü Wolsburg kötü. Gerrard, Luis Suarez berbat oyuncular çünkü Liverpool kötü. Demba ba, Hatem Ben Arfa çok kötü çünkü Newcastle'ı kurtaramadı.

Bu şekilde bakmak yanlış, oyuncuya bakarsın kaliteli mi yoksa değil mi? Bu kadar basit.

Belhandayı daha yeni duyup yönetime sallayanlar var :o Çok büyük yeteneği olup da fenere giden adam görmedim ben :)

katılıyorum sana çok iyi oyuncu olsa ilk önce psg yada arsenal alırdı arsen wenger gidip giroudu alıp belhandaya bakmıyorsa bildiği birşey vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt