Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimi tek bir konuda eleştirebiliriz arkadaşlar..

Oda bu transferlerin bir ay önce yapılması ve kampa yetiştirilmesi olur..

Belhanda'yı aldılar diye Şampiyon değişmez..

Bizim taraftarın en iyi yaptığı şey yönetime sallamak zaten :ka21:

Ne yalan söyleyeyim hocam. içimin bir tarafı yönetime hak veriyor. UEFA kriterleri var. adamlar açık açık almam diyor. içimin diğer tarafına sorsak, messi gelsin der :)

Aynı oyuncu da olsa Fenere gitmesiyle bize gelmesi arasında fark olacaktır. O yüzden gittiği takım da önemlidir.

Muhakkak gerekli takviye yapılacaktır ben güveniyorum..Biraz sabır gerek sadece..Dalga geçilecek bir durum yok..

Alex'i sistem için gönderdim diyen ve yine aynı mevkiiye adam alan bir rakip var karşımızda sadece..

Üstelik arka tarafları otoban.

Evet hücum güçleri gerçekten kağıt üstünde muazzam ancak maç sahada kazanılır..

Fener Aykutu gonderse yerine Adam akilli birini getirse ozaman sic..k

Ünal Başkan transfer listesini alacağız ve çalışmalara başlaycağız diyordu :) Adamlar 12 milyona alıp getirdiler. 31 Ocak gibi 33-34 yaşlarında biri gelir diye tahmin ediyorum.

O halde sınıfta kaldığımız transfer sezonu bitişinde anlaşılır deiii mi?

Yaz dönemini de kattım ben iyi bi transfer dönemi geçirmediğimizi anladık oyuncuların performanslarından.Fenerden zaten kimi alırlarsa alsın hiçbi halt olmaz da bizim yapmamız lazım işte böyle transferleri..

Galatasaray'lı izlenimi vermeye çalışıpta komik duruma düşen tipler var.Açık açık söyleyin kim olduğunuzu ona göre konuşalım.

Palavra bir transfer haberiyle bu kadar çok sevinmenizde ayrıca komedi.

Hamit'e laf edenleri de anlamış değilim, takımın en iyi oyuncularından biriydi ve inanıyorum ki ikinci yarıda en iyi oyuncularımızdan biri olacak.

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

Ntvspor

Ne yalan söyleyeyim hocam. içimin bir tarafı yönetime hak veriyor. UEFA kriterleri var. adamlar açık açık almam diyor. içimin diğer tarafına sorsak, messi gelsin der :)

O ikinci kısım hepimizde var ama aramızda kendisini Chelsea, Anzhi taraftarı falan zanneden arkadaşlar var. Ya da yolunacak kaz görünümlü yöneticilerimiz var da zannediyor olabilirler. Almasınlar abi, Galatasaray'a hiç kimse cebinden 5 kuruş verip oyuncu almasın. Ne gerek var millete gebe kalmaya? Şu an cebinden topçu getiren Fenerliler de bu sene de şampiyon olamazlarsa başlar zaten homurdanmaya bu kadar para verdik karşılığı ne diye.

slm alykm arkadaslar

nontvspor son dk vermıs sıkecılerın yan kurulusu haber dogrudur belhanda tebrık etmek lazık nokta atısı dogru ve onemlı bır ısım aldılar parayı basıp

bzdee hocanın sezonbasından berı cok ıstedıgı carlınhos da bıle pazarlık asamasındayız 30 yasındayım 15 yıldır bılfııl takıp ederım kulubumu yonetımler degısır transfer kafası asla ama asla degısmez bızde hocanın ıstedıgı shagırı suarez carlınhos potuk alınsa su an cok baska konumda bır takım olurduk

bakalım beklıyoruz

Aykut faktörü diyorsunda, adamı gönderip yerine iyi birisi gelirse ne olucak peki?

Adamlar iyi kadro kurdular ve daha da oyuncu alacaklar sanırım. O yüzden Aykut'a rağmen ciddi bir tehlike oluşturuyorlar.

Yine Baroni-Topal-Meirelles 3lusu ile oynarsa Belhanda'nin verecegi katki ne kadar fayda saglar.

Baroni'yi bence bir daha goremeyecegiz :(.

Neyse cok fazla konustuk biraz kendimiz ile ilgili yorumlar yazalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt