Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'lı izlenimi vermeye çalışıpta komik duruma düşen tipler var.Açık açık söyleyin kim olduğunuzu ona göre konuşalım.

Palavra bir transfer haberiyle bu kadar çok sevinmenizde ayrıca komedi.

Kim mesela, sen açık açık söyle.

Ayrıca yalan haber değil, Ntvspor Fener hakkında ne zaman yalan haber yaptı? Krasiç ortada yokken Krasiç dediler. Adamlar bağlantılı.

Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor. İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.

Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.

yönetim sen oyuncu önerme :o

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

Ntvspor

İyi olmuş sanki bana Roberto Carlos

Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor. İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.

Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.

yönetim sen oyuncu önerme :o

Yönetimden kim oyuncu önerecek Allah aşkına, menajerin önerisini iletmişlerdir.

şimdi carlinhosu alamayınca uyduruk bir sol bek arayacaklar ya da baltaya kalacağız, ulan görüşsenize gökhan süzenle her ihtimale karşı

Chadli kim beyler

Fenerin böyle bir isim alması iyi olur belki de, bizimkilerde ellerini ceplerine atmak zorunda kalırlar.

Mert Yiğit adlı arkadaş Belhanda'yı çok seviyordu, tagını da Belhanda yapmıştı. İki lafından biri Belhanda idi, durumu nice oldu acaba? Cezalı olduğu için soramıyoruz da.

montpellier gibi dandik bir takimi sampiyon yapti, oliver giroud gol krali oldu onun sayesinde, sampiyonlar liginde yine fena oynamamisti, bosuna kötülemeye gerek yok, biz alsak AUVV nefis transfer diyeceklerden birisi de sensin.

Tek başına mı yaptı?

Kalecileri Geoffrey muazzam bir sezon geçirdi.. 34 Maçın 15'inde gol yemedi..

Giroud 21 gol 12 asist yaptı..

Mbiwa, Bocaly, Camara, Utaka, Cabella, Estrada hepsi kariyerlerinin en iyi performansını verdiler tıpkı geçen yıl ki biizm oyuncular gibi.. Selçuk büyük pay sahibidir şampiyonlukta ama tek başına şampiyon yapmadığı gibi Belhanda'da işleyen bir dinamoda güçlü bir çarktır :yenieek: Fenerbahçe'de işleyen bir dinamo yok işte sıkıntı orada..

Şu bir gerçek transfer politikamız,yönetimin transferlerle ilgili hamleleri rezil durumda.

Bu zamana kadar uğraşılan hiç bir oyuncuyu kolay alamadık. Aldıklarımızda çok belli, kendi takımlarında gözden düşmüş oyuncuları aldık Amrabat hariç ama onunda nasıl alındığı çok belli.

Her zaman kendi takımlarında gözden düşmüş oyuncularımı alacak bu takım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt