Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Diego geliyor beyler eskişehirden 1 m euroya.Çok büyük bi transfer

Lan görende Belhand'ı Ronaldinho sanar.

Fener'e geldi diye kıymete mi bindi yahu.

İyi oyuncudur eyvallah ama göklere cıkarmak nedir yahu.

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın İtalyan beki Luca Antonini için Rus kulüpleri Rubin Kazan ve Spartak Moskova'nın dışında, Galatasaray'da bir teklif yaptı. Fatih Terim, 30 yaşındaki beki kadrosunda görmek istiyor. (La Gazzetta dello Sport)

Chadli geldikden sonra daha ne istiyorsunuz :S

MATIAS SUAREZ reis nerelerde :trollface: Bir ara transfer oluyordu Rusyaya ?

Belhanda taklada atıyormuş beyler :sad007:

Dede - Vasco de gama

Ronaldinho

Carlinhos

şöyle bi Breziya paketi yapsak? :D

Biri sormuş belhanda'yı alsak yorumunuz ne olurdu diye... Belhanda'yı isterdim ama Ş.Liginde oynatamayacagımız için alamazdık, almazdık.

Bernard konusunda ise aynı takımda Guilherme adında bir forvet daha var, misal o da 2-3 önce en buyuk yeteneklerden biri olarak gösteriliyordu, D.Kiev CSKA Moskova gibi takımlar denedi olmadı ama. Brezilyalı oyuncuların avrupada ne yapacagını bilemezsin, kleberson manu'ya gitti olmadı, tonla genç yetenek vardı Bernard gibi bazıları asrın kazığı oldu gittikleri kuluplere, Elano Shaktarda mı top oynadı City'de mi G.saraya'da mı bence hiçbirinde... Belluschi malumunuz vs. örnek çok. Belhanda bu anlamda Bernard'a göre daha risksizdi. Fransa liginde oynuyor kaç senedir ne yapacagı az çok belli G.Amerika'da başka bir futbol oynanıyor. Bernard'ı almak da soru işareteini kaldırmaz, yani garanti transfer denemez Bernard için.

Ama gidip Fransa vs. Ajax, Benfica vb. yıldızını alırsan (çaptan dusmeden) daha garanti adam almış olursun. Fiziği oturmamış 20 yaşındaki Brezilyalı sene 1 ay sonraki önemli maçında taşımazsa surpriz olmaz, kimse garanti diyemez. Fark bu. Belhanda'yı G.saray'ın alma durumu yoktu çunku CL'de oynayamıyordu.

Keita 'miz vardi len !! O adama satanin anasini satim ..

Ribery vardi bileydik maasini biz toplar verirdik ..

Arda Turan vardi bileydik gazetecileri doverdik reis'imizle ugrasmayin diye

Haldun Üstünel 'i niye almazsın sen yönetime be adam . !

ya ne alakası var H.Üstünel'le Allah aşkına ... Olay parada bitiyo parada ...

Haldun atıyorum gitcek bi adamla 10m ye anlaşcak sonuçta yönetim onay vermiycek çok para 7 ye düşür dicek e oda düşüremiycek tabi transfer yatcak yine ... Sanki Haldun o getirdği adamları ucuza getiriyodu e ucuza getirmiyosa da bu yönetimin işine gelmez ...

ya Fener kimi alırsa alsın Aziz & Aykut o takımda olduğu sürece gerçekten hiç korkmuyorum bu ayrı bi konu ...

Benim üzüldüğüm gelirlerimiz artmış takımın başında mükemmel bir hocamız var CL de bir üst tura çıkıp çekebileceğimiz en iyi kurayı çekmişiz ama hala adam gibi 20-25 yaş aralığında işte Bernard/Belhanda/Shaqiri gibi 1 tane bile adam neden alamayız ? Fener alıyo aga işte demekki o kadarda zor değil bu işler ... Şuanda prestij olarak da FB'den çok üstteyiz gelcek adam CL vitrinine çıkcak vs. vs. ... Ligi zaten bi şekilde alırız ama neden elimizde fırsat varken genç satmaya kalktığında kesinlikle zarar etmeyeceğin tam tersi inanılmaz kar etme olasılığın adamlara yatırım yapmıyoruz ? (Belhanda gibi) ... Umarım bu FB'nin transferi bizimkilerede az gaz verirde Bernard'ı ya da dengi artık kimse bu tarz bi adam getirirler ...

aynen bencede aziz ve aykutun olduğu takıma messiyi alsan fayda vermez.adamlar "on numara olan sistemden vazgeçiyoruz dediler alexi yolladılar.sonra aynı mevkiye asılında kanat oyunucusu olan belhandayı aldılar.biride çıkıp demedi ki aga bu nedir...........

Devre arası transferleri

Diego (eskişehir)

Luca Antonin (milan)

Aradaki fark şu biz bütçemizden harcıyoruz onlar zengin iş adamlarından

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın İtalyan beki Luca Antonini için Rus kulüpleri Rubin Kazan ve Spartak Moskova'nın dışında, Galatasaray'da bir teklif yaptı. Fatih Terim, 30 yaşındaki beki kadrosunda görmek istiyor. (La Gazzetta dello Sport)

Hocam ayni haberi ben okudum. Transfer haberleri gazetenin 2.sayfasindaydi,bundan dolayi dikkatimi cok cekmisti.(normalde sadece İnter sayfasini okurum) o bölümde tekif yapti demiyordu, sadece Fatih Hocanin Antoniniyi Galatasaraya cagiracaği gibi bir düsüncesi olabileceğinden bahsediliyordu. Cok kücük bir yerdi.

611747_Galatasaray_SK.jpg

Bu Ünal Aysal paraları cebe indiriyor heralde süpheleniyorum yavas yavas..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt