Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sorun para değil. Bu koca bir yalan. Para sıkıntısı olan kulüp Yiğit'e 2.750, Amrabat'a 8 verir mi?

Yiğit Manisa'da oynarken Ahmet İlhan Karabük'te şuan nasıl çıkış yakaladıysa o da o şekilde bi çıkış yakalamıştı o dönemde herkes beğeniyodu Yiğit'i. Fatih Terim'de çok beğenmişti özellikle bize karşı oynadığı maçta. Amrabat bana göre başarısız bi transfer ancak oyuncuya verdiğimiz yıllık ücret baz alınırsa bu kadarda astronomik bi rakam olarak gözükmüyor bence.

Belhanda Aykut Kocaman sayesinde kariyerini bitirmis olucak yazik oldu adama. Ayrica bu salaklar 12 Milyon verdikleri oyuncuyu her macta son 20 dkk oynatirlar. Stochu'da öyle bitirdiler, krasic ayni .. :lol:

Milan, Abate'yi satacakmış sanırsam.

en çok ihtiyaç duydukları bölgeye, hem çok kaliteli hemde hemde çok genç bir oyuncu aldılar. şu anda kadro olarak ofansif olarak baktığımızda bizim baya bi önümüzdeler. tek eksi yönleri stoperleri ama bizim ligimizde yediğinden fazlasını atarsan sorun olmuyor. bu kadar kaliteli bir ofansla şampiyon olmamaları tamamen aykutun öküzlüğüyle ve bizim yönetimin alacağı kaliteli takviyelerle sağlanabilir. ama ben bzim yönetimin yine saçma tercihler üzerinde duracağından eminim. belhanda bir vizyon transferiridir umarım bunu bizde yakın zamaanlarda gerçekleştirebiliriz

gssözlukte gs taraftarı ile argo ama cuuk diye oturan bir yazı kufurlu yerleri siliyorum anlayana

aç gözlü, doyumsuz ve hiçbir ... beğenmeyen taraftar haline gelmiştir. 2 sene önce "galatasaraylıyız biz bekleriz 10 sene böyle delikanlıyız bla bla bla" diye sallayan barzolar gelmiş şimdi bi transfer yüzünden takıma sallıyor.

ulan saltalık sen 5 senede anca düzeliriz derken ertesi sene şampiyon olup sonraki sene ilk yarıyı lider bitirip bir de tur atladık şampiyonlar liginde. daha ne yapsın bu takımın teknik kadrosu, futbolcusu veya yöneticisi? ne gerekiyor o sandalyede oturup yazmaktan düzleşmiş ..... soğutmak için?

ne zamandan beri fenerbahçe transfer yapınca galatasaray taraftarına dert oluyor? antu mu burası?

lidersin kardeşim, şlde tur atlamışsın, şikeye karışmamış adın. daha ne daha ne? ortada başırısızlık yok aksine gün geçtikçe başarı artıyor. ... kürek olaylara duygusallık yapıp "efsanemiz hata yapamaz büüü:( galatasarylı değilsieeieeeen:(:(:" veya "amrabatttt :(:( onu alacğaımıza bunu alsaydıkk:( hiçbilmiyorlar ya fur ben fmyi açayım da bulayım:(:(" diye çığıracağınıza bu enerjinizi zamanı gelince yapıcı eleştiri yapmak için kullanın. kendinize de dert yaratmayın. rahat olun

çok saçma bi bakış açısı hatta angut forum bakış açısı bu orda heriflerde aykut şampiyon yaptı kupa aldı falan filan diye düz mantık bakıyolar bu yazıda aynen onun gibi ya arkadaş bizde onu dioz avrupada tur atlamışın 2.bitirip schalke gelmiş daha ne olsun ya adam gibi 1-2 transfer yapıp tur atlayacakken yeterli görülüyor yazık ya ortada tek başarısızlık var o da transferde biz burda sportif olarak eleştirmiyoruz ki !!! transferi eleştiriyoruz çok yanlış bakış açısı !

Yiğit Manisa'da oynarken Ahmet İlhan Karabük'te şuan nasıl çıkış yakaladıysa o da o şekilde bi çıkış yakalamıştı o dönemde herkes beğeniyodu Yiğit'i. Fatih Terim'de çok beğenmişti özellikle bize karşı oynadığı maçta. Amrabat bana göre başarısız bi transfer ancak oyuncuya verdiğimiz yıllık ücret baz alınırsa bu kadarda astronomik bi rakam olarak gözükmüyor bence.

Yiğit'i nasıl herkes beğeniyordu. Şu forumda kendim dahil yüz tane adam sayarım bu adam kazma diyen. Fatih Hoca zaman zaman cidden uçuyor. Furkan'ı Kayseri maçında beğendi aldırdı bedava diye senelik 700.000 euro alıyor. Yiğit yine öyle. Yiğit denen adam kaç asist kaç gol atmış. Orta yapmayı bilmeyen birisi. Aydın'dan daha iyi olmadığı barizdi.

Yiğit'i nasıl herkes beğeniyordu. Şu forumda kendim dahil yüz tane adam sayarım bu adam kazma diyen. Fatih Hoca zaman zaman cidden uçuyor. Furkan'ı Kayseri maçında beğendi aldırdı bedava diye senelik 700.000 euro alıyor. Yiğit yine öyle. Yiğit denen adam kaç asist kaç gol atmış. Orta yapmayı bilmeyen birisi. Aydın'dan daha iyi olmadığı barizdi.

Dolduralim yine vasat alti oyunulari iki sene sonra da kime kiralasak kime gondersek diye dusunelim.Sonra da onlarin yerine oyuncu bakalim ayni kisir dongu...Sakin iyi pahali Adam almayin sakin .Sonra da cikin diyinki biz istedigimiz adami aliriz cl den su kadar para kazandik vs vs Bir kerede transferi kanser etmeden Adam akilli yapin be

beyler perisic wolfsburgda, diego bizde mi?

Transfer Nöbeti

fb 12 m€ daha harcadi, guzel.

Bu sezon verdiklari bonservis 50 oldu galiba.

[TABLE="width: 468"]

[TR="bgcolor: #dfdfdf"]

[TD="width: 45"]18:00[/TD]

[TD="width: 186, align: right"]Alanyaspor[/TD]

[TD="width: 51, align: center"]? - ?[/TD]

[TD="width: 186"]Galatasaray[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Transfer Nöbeti

12 m€ya Anadoludan 5 topcu alinirdi, Kayseri'den de en az 2 tane alirdik valla.

Ozan İpek'in menajeri Engin Kırkpınar yaptığı açıklamada, "Temsilcisi olduğum Bursaspor kulübü futbolcusu Ozan İpek'in bir süredir Kasımpaşaspor Kulübu ile gerçekleşen olası transfer görüşmeleri, iki kulüp arasındaki anlaşmazlıklar sebebiyle sonlandırılmıştır" dedi. (İHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt