Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

türkiye kupasını aldık kuşlar kuşlar :D

la olm alın gelin şu wesley reyizi ya ne kadar yavaş bi takımız lan transferde biz ya :o

Bence iyi bir takimiz. O yuzden ben gerektiginde tek basina maci alacak gercek bir star istiyorum.

Yönetim o tarz bir oyuncu almayacak gibi duruyor. Her transfer doneminde ''dünya yıldızı geliyor''. Kimi istersek alırız tarzında acıklamalar geliyor.

Ama hiç inandırıcı gelmiyor artık.

Transfer konusunda bizi izleyen kuşlar,size gelsin bu kupa :happynew:

Bir ara muntari diye inlerdi taraftarlar vay be.:asd:

Artık bir transfer yapsak iyi olacak şöyle kadro kuralım yahu.:cool:

Küçükken topa vurmayı bilmiyorsun diye beni kaleye alıyorlardı.Şimdi ise televizyondan beni seyrediyorlar.

-Cristiano Ronaldo:yenieek:

Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "fenerbahçe, montpellier'den younes belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

sportif direktör ve teknik sorumlumuz sayın aykut kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "kap"a (kamuyu aydınlatma platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

kamuoyuna saygıyla sunarız.

fenerbahçe spor kulübü

İkinci timsah galiba xP

sıkecılere bastıkkkk helall olsun bır kupa dahaaa kaptıkkkk

Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

KAP ile alakalı bir açıklama sanırım.

tv 8 de 8taş -wolfsburg maçı var bu akşam beyler izleyelim diegoyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt