Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Söz konusu kulüp... muhabbeti nerede ?

Re: Transfer Nöbeti

Vay be lyon bizim kötü epinal i yenemiyor 3-3 maç uzatmalara gitti.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Ronaldinho gelsin 2.Hagi etkisi yaratır yemişim Belhandayı..

Muslera, Eboue, Semih, Melo, Selçuk, Hamit, Burak bu 7 ismin yanına iki net transfer ekleneceğini düşünürsek bence bu kadarda karamsar olmamak lazım saydığımız isimler gayet kaliteli. Özellikle ikinci yarı Hamit, Melo, Selçuk'tan çok daha iyi performans bekliyorum ki beklentimde muhtemeldir diye düşünüyorum.

Hocam Avrupa için böle düşünüyorum...

"Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

tamamen kaptan ceza yememek için yapılmış açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü"

https://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=254843

burdaki bildirimde yazıyor

Hmmm klüple görüşülme yapılmamıştır kısmı gerçekten enteresan dikkat etmemişim oraya ...

Ronaldinho gelsin 2.Hagi etkisi yaratır yemişim Belhandayı..

geçen sezon devre arasında başkan alalım demişti hoca istemedi fatih hoca istese gidip alır başkan süperde olur keşke gelse ama fatih hoca istemez neden istemez orasınıda bilmiyorum hangi hocaya böyle bir teklif sunsa başkan hoca onu sırtında taşır bizimki istemez

boşverin transferi yaaa şikecilere koydukça kupa veriyorlar :D:D:D bugun bunu tadını çıkaralım renktaşlar.

tamamen kaptan ceza yememek için yapılmış açıklama

100,000 ya da 200,000 bin dolar ıcın ugrasmaz fenev.Bence tamamen gorusmedıklerıne yonelık bır acıklama.Cunku butun haberlerın hepsı fransa kaynaklı bır gazete.orasıda sallamıs olabılır.

ISTIYORUZ

[video=youtube;ttTrNwqRbZY]https://www.youtube.com/watch?v=ttTrNwqRbZY[/video]​

asdasd

Romain Alessandrini'yi izleyen varmı? Bizde baya iş yapabilecek bir adam

2 dakikalık şampiyonluk ile 2 saniyelik kareografi sevincinden sonra bu defa ki sevinç 1 saniye oldu...rekor'unu geliştirdi fenerbahçe!

Sen bence bıraz neticeden ziyade haticeyle ılgılenmeyı tercıh etmişşin.Hatice daha hoş olabilir saygı duyarım :) Ama sonuc olarak bu futbolcuların hepsı bızım futbolcumuz oldu.Nasıl geldıklerı onemlı degıl.Eboue ıcın fatıh terım eserıdır demıssın hoca yı bu klube getırerek eboue eser halıne getıren gene yönetimdir.Yigidı oldür hakkını ver dedıklerıne hayır cevabını vermıstı hoca hatırlarsan.Performansından mutlu olursun ya olmazsın orasını ayrı tartısırız ama dedıgın yonetım hala başta olsaydı su an hamıt ezıklerın formasını gıyıyordu.

Fatih terimi takımın başına getirip bülent tulunuda başına dikmeye çalışan ben değildim.Neyse çok uzun bir konu şuan yeri değil

Adam gibi transferler yaparlarda mahcup ederler benim gibileri inşalah

bızım yonetımde gevseklık var kımse kımseyı sevmıyo koca adamlar cocuk gıbı sankı kulup onları taraftar olmasa hıcler..bıde transferde cok para donuyo bız yığıdı sercanı ceyhunu neden aldık anlamadım 3 nun parasıyla podolskı shakırı gelırdı hesaplamalar yanlış.polıtıka yanlış yada komısyon yenılıyo sanırım..bu yonetım ıcın demıyorum tum yonetımler ıcın dıyorum...faruk suren harıc...

geçen sezon devre arasında başkan alalım demişti hoca istemedi fatih hoca istese gidip alır başkan süperde olur keşke gelse ama fatih hoca istemez neden istemez orasınıda bilmiyorum hangi hocaya böyle bir teklif sunsa başkan hoca onu sırtında taşır bizimki istemez

Bizimkilerin büyük isim getirecekleri yok

Aynısını bu yılda yaptılar ve hala yapıyorlar

Hocayı köşeye sıkıştırma politikası

GEçen yıl ronaldinho bu yıl snijider

Eğer sen ben hocanın istediği her oyuncuyu getiririm diyorsan getireceksin sen karşı teklifte bulunmayacaksın,bulundunmu bulunabilirsinde o zamanda gidip basına malzeme vermeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt