Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ciddi 4 tane transfer yapsak esasen gelecek sene için bile yeterli. Carlinhos, Sneijder, Bernard, bir de Türk stoper.

Gidenler Cris, Baros, Ceyhun, Çağlar vs.

Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Antu fan boyslar el ele hep beraber köprüye :asd:

ntvspor, "Belhanda Fenerbahce'yle anlasti" haberi kaldirdi.

"Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır."

Belhanda yalanlanmamış, sadece bitti diye bir açıklamayı önce KAP'a yapacağız diyor.

Daha bitmedi diyorlar.

''Söz konusu Kulüp ile herhangi bir görüşme yapılmamıştır.'' burasi garip geldi bana.

Harikasınız Kızlar !!! Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi !! kimseyi !! sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herşeyi hayatın anlamı GALATASARAY ulAn !!

Belhanda transferi yalanlanmış benim daha yeni haberim oldu transferden.Tamda gelip fener iyi transfer yapıyor bizim takım neden yapamıyor diye yönetime atıp tutacaktım geç kalmışım.Neyse artık daha sonra olacak transferlerde atar tutarım takımıma.

Belhanda için 15 + sonraki satıştan %35 isteyip anlaşamadıkları haberi doğrulanmış oldu.

Kap tan ceza yememek için yapılan bir açıklama.

Sonuç olarak bu açıklamaya göre hiçbirşey belli olmaz yani.

''Söz konusu Kulüp ile herhangi bir görüşme yapılmamıştır.'' burasi garip geldi bana.

Fenev için kulüp ile görüşmesine gerek yok.Malhanda'yı alıyoruz ulan demeleri yeterli.

Normal kurallar bunlar için geçerli değil.

Yoksa şike yaptığı adli yargı ile kanıtlanmiş bir takımın Avrupa kupalarında ve süper ligde işi ne?

christian eriksen'e yogunlasalim arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt