Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik Ünal Aysal transfer sezonu.

unal_aysal_hatasinin_farkinda_1341564106.jpg

Baliç ve boliç zamanında oynamış yerli statüsünde oradan bir ayar vermeye çalışıyor bizimkiler galiba. bence de zor ama bakacaz artık :D

ama onlar türk vatandaşlığına geçmişti... türk kökenli oldukları için vatandaşlık hakkı verilmişti... o yüzden türk statüsünde oynadılar... izet hajrovic zaten çifte vatandaşlıkta... hangisini bırakıp türk vatandaşlığına geçecek ki?...

He yani forvet alak gol atak öyle mi ?

defans alıp gol atamayalım diyorsun yani ? drogbadan sonra kim geçiyor aklından ? Avrupa işi büyük isimlerle olur 2000 lerde hagi Popescu taffarel gibi isimler vardı o şansı tekrar yakaladık gibi sniejder ve dorgbayla,bolatelli de olursa tadından yenmez bence ...

avrupada kalıcı olmak istiyorsan az gol yemek istiyorsan drogba sniejder gibi 3-4 adam daha lazım değilmi ?

Degil, çünkü Dortmund veya Shakthar gibi takimlarin kadrosuna bakinca Madrid ve Barçelona gibi devlerden büyük farklari var ama yinede zaman zaman başarili oluyorlar.

Bize iyi defansçilar lazim, sahte defansçilar (Riera, Dany) veya amatör oyuncular (Sabri reys) gibiler degil. Ancak o zaman Avrupa'da daha basarili olabilirsin, ama bu oyuncular Lahm veya Marcelo gibi oyuncular olmasina gerek yok. Avrupa standartlara göre iyi oyuncu yeter bana göre.

-----onur

ebue gökhan semih alex(olcan)

bruma selçuk(bilal) melo arda

-------sneıjder

-------drogba(burak)

Degil, çünkü Dortmund veya Shakthar gibi takimlarin kadrosuna bakinca Madrid ve Barçelona gibi devlerden büyük farklari var ama yinede zaman zaman başarili oluyorlar.

Bize iyi defansçilar lazim, sahte defansçilar (Riera, Dany) veya amatör oyuncular (Sabri reys) gibiler degil. Ancak o zaman Avrupa'da daha basarili olabilirsin, ama bu oyuncular Lahm veya Marcelo gibi oyuncular olmasina gerek yok. Avrupa standartlara göre iyi oyuncu yeter bana göre.

shalke dediğin takımın bonservisi 10-15 milyon eu dan başlayan oyuncuları julian draxler ise bambaşka bir olay ben henüz o seviyelere gelebildiğimizi sanmıyorum ayrıca adamların lig kaliteside oldukça yüksek

vizyonunuz yarım sezonluk mu beyler

balotelli 1990 doğumlu hatırlatalım

böyle bir adamı alma şansımız doğacak da , yarım sezonumuz -üstelik kaybedecek fazla şeyimiz olmayan bir yarım sezon- gidecek diye böyle bir fırsatı mı tepeceğiz

drogba serüveni çok güzeldi harikaydı ama en geç sezon sonu mutlu bir sonla bitmeli , gelecekte bruma-balotelli-sneijder üzerine kurulu bir hücum hattıyla istikrarlı ve büyük başarılara aday olabiliriz

Çeptalk

Balotellinin var olan yeteneğine, futbolculuğuna kimsenin bir şey söylediği yok. Sorun kişilikle alakalı. Birincisi istikrardan söz etmişsin, Balotellinin olduğu bir yerde istikrardan bahsedilemez. ikincisi Gelecekte Sneijder bruma balotelli hücum hattını öne sürmüşsün. Balotelli ile ilgili bir gelecek düşünülmemesi daha iyi. Çünkü adamın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Daha önce de söyledim, Balotellinin Galatasaraya değil, Galatasarayın balotelliye alışması gerekir eğer transfer edilirse. Bu böyle bir adam. Mario'yu bir maça motive ederken oynayacağımız rakiple aramızda 2 puan var yenersek liderliği alacağız gibi cümleler kurarsan güler geçer. Fakat rakip savunma oyuncusu veya kalecisi mario beni asla geçemez gibi kişisel şeyler söylersen tek başın maç alabilir. Böyle bir adam. Ben şahsen istediğimizi sanmıyorum. istemişsek eğer geleceğini de sanmıyorum.

Kısacası ben sanmıyorum :D

menemencılerın ronaldınhoyu almasını ısterim en azından dunya gözuyle seyrederiz,bana göre faal olarak futbol yaşantısını surduren en yetenekli futbolcu,keşke f.terim inat etmeseydı geçen sene alsaydık...

Mancini israrla Erkan Zengin ve Tarik Camdal'i istiyormus.

Karsiliginda Dany, Aydin, Emre C. verelim, bunlardan kurtulalim bari madem bu kadar cok istiyor o ikisini.

yeri degil ama pasamiz dun ridvan ile gorusme yapiyor. bugun fenerbahceli yonetici sizce sampiyon olursak busene avrupaya gidermiyiz? evet diyor.

sikeciler aklanicak malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt