Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeri degil ama pasamiz dun ridvan ile gorusme yapiyor. bugun fenerbahceli yonetici sizce sampiyon olursak busene avrupaya gidermiyiz? evet diyor.

sikeciler aklanicak malesef.

Sezon başi da ceza falan almayız diyorlardı bunlar ;)

Borsa manipulasyonu yapıyorlar yine.

Bunlar düşecek, padişah bile kurtaramaz!

Bu Balotelli buraya GELECEK! :strawberry::f50:

Transfermrkt'e bakarsak ederi 30 milyon Euro. Bana kalırsa 20ve üzeri olabilir. Sorun bu bonservisi ödeyemeyecek olmamız. 6-7 taksit yapılırsa orasını bilemem. Başkanın bağlantılar falan :D

Bc66TtrCMAA2Bd9.jpg:large

"Gel Balo sana Istanbul'u göstereceğim. ."

Transfermrkt'e bakarsak ederi 30 milyon Euro. Bana kalırsa 20ve üzeri olabilir. Sorun bu bonservisi ödeyemeyecek olmamız. 6-7 taksit yapılırsa orasını bilemem. Başkanın bağlantılar falan :D

Milan 20 Milyon € ödedi..daha dogrusu Berlusconi ödedi.... Bence bu Transfer 15 Milyon'da biterbillir aysal bu Transfer isterse gelir...Sneijder'de oldugu gibi...:)

[attachment=6257:mario_balotelliden_drogba_sneijder_galatasaray_tweeti_h4988.jpg]

Hayırlı olsun :ka21: Gaza gelmeyin çakma hesap.

Ekli dosyalar

• mario_balotelliden_drogba_sneijder_galatasaray_tweeti_h4988.webp
    mario_balotelliden_drogba_sneijder_galatasaray_tweeti_h4988.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 449
Geçen menajer bi arkadaşımla konuştum. Dedim "oğlum nedir bu balo olayı falan?" O da "ya bırak oğlum ne balo'su ya, geleceğini sanmıyorum. Ama sizinkiler ciddi ciddi ilgileniyorlar, gelirse de bana sürpriz olmaz bu.." dedi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geçen menajer bi arkadaşımla konuştum. Dedim "oğlum nedir bu balo olayı falan?" O da "ya bırak oğlum ne balo'su ya, geleceğini sanmıyorum. Ama sizinkiler ciddi ciddi ilgileniyorlar, gelirse de bana sürpriz olmaz bu.." dedi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İlgileniyorsak yine kanatsız beksiz sistem bizi bekler. Sene sonu olsa anlarım ama bu transfer bize katkıdan çok zarar verir.

Veda etmiş

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1388674334561.webp
    uploadfromtaptalk1388674334561.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 86
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt