Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yerli fetişisti de olmamak lazım.

AB kuralının gelecek sene geleceğini ama yerli oyuncu oynatma zorunluluğu olacağını düşünüyorum ben. İlk 11'de en az 3-4 yerli veya ilk 18'de 5 yerli gibi. O yüzden fazla çöplerle de doldurmamak lazım kadroyu. Sakin olmakta fayda var. Yerli diye her önümüze gelene saldırmadan önce AB konusunda net gelişmeler bekleyelim.

Bu AB yi beklemekten kadro kuramaz olduk ,6 yabancıdan fazlasını oynatamıycak gibi hazırlanmak lazım bence.

Arkadaşlar yerli statüsüne geçmenin Osmanlı coğrafyası ile alakası yok. Kanunlara göre anne veya babadan biri Türk ise Türk vatandaşı olaibliyor çocuk. Dede Türk ise mesela anne veya babasına önce vatandaşlık veriliyor sonra çocuk vatandaş oluyor.

bosnaklar teknik ama yumuşak olurlar genelde. bizim ligimizin sertliğine uyum sağlar umarım izzet. en kötü aydından iyi olduğuna eminim. yedekte aydın duracağına izzet dursun:)

Yabanci siniri olmasa bizim transfer listemiz 360 dereceden fazla dönerdi emin olun.

Mecburuz türk oyuncu almaya.

Bize dogru dürüst türk oyuncu almayanlardan biktik artik.

Kac sene Sabri Gökhan Servet Hakan Mustafa Baris Ayhan Batdal S.Özkan fln oynadi

Bence Servet kötü defansçi degildi, bazi iyi sezonlari vardi.

Bence Servet kötü defansçi degildi, bazi iyi sezonlari vardi.

Egemen'in türk ligindeki 1-2 senelik Trabzon performansi gösterdi, Euro 2008'den sonra falan Marsilya'ya okutacaktik 6 milyona.

Servet'in oynadigi Sampiyonlar Ligi maclari falan hep rezil skorlarla bitmistir.

resmi siteden açıklanıncaya kadar aldık hobaa demem daha önce çok başımızı yaktı yönetim sağolsun hele alper olayını hala unutmadım inşallah kısa sürede biter bu iş

Egemen'in türk ligindeki 1-2 senelik Trabzon performansi gösterdi, Euro 2008'den sonra falan Marsilya'ya okutacaktik 6 milyona.

Servet'in oynadigi Sampiyonlar Ligi maclari falan hep rezil skorlarla bitmistir.

Dogru.

o ve Sabri'yi Euro 08den sonra satmaliydik, yönetim delilik etti.

resmi siteden açıklanıncaya kadar aldık hobaa demem daha önce çok başımızı yaktı yönetim sağolsun hele alper olayını hala unutmadım inşallah kısa sürede biter bu iş

Elin isvicre kulübü bize kin ve nefret beslemez zaten. Resmen bizle anlastiktan sonra gecenin bir vakti Fener'e mesaj atip, sukadar verin satalim dediler. Sülalesine FB-Eskisehir kupa macinda sövdükleri Alper Potuk'u falan alkisliyorlar simdi. Oyuncuda sesini cikarmadan gitti, demekki karaktersiz adammis. Kilit oyuncu falan degil zaten, orta sahadaki yerli mecburiyetinden oynuyor.

Yabanci siniri olmasa degil 7.5, en fazla 2.5 olurdu ederi.

Arkadaşlar yerli statüsüne geçmenin Osmanlı coğrafyası ile alakası yok. Kanunlara göre anne veya babadan biri Türk ise Türk vatandaşı olaibliyor çocuk. Dede Türk ise mesela anne veya babasına önce vatandaşlık veriliyor sonra çocuk vatandaş oluyor.

Osmanlıdan geliyolar işte amerikaya giden bir türk zenci karıyı uçurcak hali yok

şimdi haberlerde dinledim eskişehir elmanderi istiyormuş haberleri yok galiba es esin bizden onay alması gerekiyor.

Elin isvicre kulübü bize kin ve nefret beslemez zaten. Resmen bizle anlastiktan sonra gecenin bir vakti Fener'e mesaj atip, sukadar verin satalim dediler. Sülalesine FB-Eskisehir kupa macinda sövdükleri Alper Potuk'u falan alkisliyorlar simdi. Oyuncuda sesini cikarmadan gitti, demekki karaktersiz adammis. Kilit oyuncu falan degil zaten, orta sahadaki yerli mecburiyetinden oynuyor.

Yabanci siniri olmasa degil 7.5, en fazla 2.5 olurdu ederi.

sadece alper değil ki kapa bildirilip geri dönenleri unutmadık biraz temkinli olmakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt