Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drogbayı sezon sonunda gönderip ibra yı alsak tam olacak balotelli defterinin camiada konuşulduğunu bile sanmıyorum

İbra İbra diye yikiliyor forum Celtice sempatim var orda bırakmak isterim dedi birkaç gün önce , mesaji yolladi bakalım

Discovery cihazımdan gönderildi

drogbayı sezon sonunda gönderip ibra yı alsak tam olacak balotelli defterinin camiada konuşulduğunu bile sanmıyorum

aynen bende balotelli değilde drogbadan sonra gelebilecek kişinin ibra olacağını düşünüyorum ha belki yönetim orayada bir gençlik aşısı vurup gelecek vaadeden bir forvette getirebilir misal Romelu Lukaku gibi

aynen bende balotelli değilde drogbadan sonra gelebilecek kişinin ibra olacağını düşünüyorum ha belki yönetim orayada bir gençlik aşısı vurup gelecek vaadeden bir forvette getirebilir misal Romelu Lukaku gibi

farklı mevkilerde gençleştirmeye bir nebze okey verilir ama yönetimin forvette işini şansa bırakmaması lazım fark yaratacak forvet lazım bize

Alex pazartesi geliyormuş

Discovery cihazımdan gönderildi

tolgayı alabilirmiyiz bilmiyorum ama hücuma dönük arapasları atabilen adam kaçırıp pozisyon alabilen son derece begendiğim biri inş alabiliriz

farklı mevkilerde gençleştirmeye bir nebze okey verilir ama yönetimin forvette işini şansa bırakmaması lazım fark yaratacak forvet lazım bize

tabiki kaliteli iş yapabilecek bizi taşıyacak birisi olur alınacak adamın lukaku sadece bir örnektir onun gibi gelecek vaad eden çok iyi topçular var avrupada illa yıldız bir isim olması şart değil bence

altunterim mustafa saymak ismini attı, doğrumu bilmem ama sağlam oyuncu , iyi kanat oyuncusu , paso kanatlara yatırım yapıyoruz..

Evet yatmis...

14670454.jpg%3Fw%3D620

tabiki kaliteli iş yapabilecek bizi taşıyacak birisi olur alınacak adamın lukaku sadece bir örnektir onun gibi gelecek vaad eden çok iyi topçular var avrupada illa yıldız bir isim olması şart değil bence

önüne gelen pozisyonu değerlendirip birkaç maçta da fark yaratırsa olur neden olmasın

Hajrovic , cl elemelerinde oynamış.

Cl listesine yazdırabiliyor muyuz acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt