Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara frikik kullanacak adam bulamazdik sabri hasan sas kullanirdi simdi birde hayrovic de geldi iyice karıştı ortalik

Tellis 3 sene önce devre arasında bir arjantinli forvet alacaktık Formina mı neydi.

hergün geliyordu o adam, Tellis'in hikayesi de ona benzeyecek gibi.

mauro formica , abartının tekiydi o oyuncu, yanılmıyorsam blackburn sonra Palermo sonrada meksikanın yolunu tuttu, ednan kardeşler başaramadı onu almayı..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_2F5KHI9I_0[/media]

Buda Grasshoppers'ın diğer bir genç ve yetenekli adamıydı. Geçen senelerde çokça tavisye etmiştim ama CSKA kaptı.

Ve frikik, topun başın da selçuk drogba sneijder burak hamit hajroviç..

Yaklaşık 1 senedir Balotelli'nin bir vukuatını hatırlamıyorum. (Tabi süre bana uzun gelmiş olabilir)

23 yaşında artık akıllanmaya başlama izlenimi veriyor bana ergenliği geç de olsa bitirdi galiba. :asd2:

doğru diyorsun renkdaş oynadığı takımlarda yediği naneleri biiyoruz ve bu yaptığı gereksiz davranışları inter,milan ve m.city gibi takımlarda yapmış bizde ipi tam koparabilir futbolculuğuna laf yok ama ne yapacağı belli olmaz

Yalnız yonetim bu sene transferleri erkenden bitirecek gibi ama bir tek hakanla son gune kadar ugrasacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt