- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
bi dava yoksa nasıl oluyo bakanlıktan görüş isteniyo onu merak ediyorum ben.
Yani gundeme gelmeye calisiyor herhalde
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi dava yoksa nasıl oluyo bakanlıktan görüş isteniyo onu merak ediyorum ben.
tapatalk
kendisine güven olmaz. gündeme gelme çabası içinde.
Av. H. Alpay KÖSE @HALPAYKOSE25 Aralık
Kulüplerin sözleşmeleri devam eden oyuncularını "ayartarak" takımı ile sorun yaşamasına sebep olan takımlara transfer yasağı cezası verilir.
tapatalk
doğru söylemiş ama bilmediği son 6 ay olayı.
Bende dava falan olduguna inanmıyorum.
Neden derseniz eğer AB için dava açılır ve herhangi bir topçu kazanırsa AİHM de falan onun geri dönüşünü yokdur. Kısıtlama falan koyamazsınız ilk 11 de 3 AB oyuncusu falan diye.
Ya hepsi yerli statüsünde oynar yada hiçbiri.
Peki şuan için türkiyede buna müsade edilir mi ? Bence edilmez.
Çünkü bizde sahtekar yönetici sahtekar menejer bol...
Burası çöplüğe döner. Kulüp başkanları menejerler el altından milyonlar götürür. Tam bir Kaosa sürüklenir.
Çünkü dürüstlük bizde erdem değil Ütopya. Kanımıza işlemiş sahtekarlık. Rüşvete yolsuzuga dolandırıcılıga o kadar alısmısız ki millet olarak şaşırmıyoruz artık gülüp geçiyoruz.
Bu yüzden bence çıkarmazlar. Arayada mutlaka birileri girmişdir.Gizli gizli konusmalar sözler verilmişdir.
Bu sene 6+0+4 olur. Seneye yine 6+2 ye dönülür.
Hayirlisi neyse bakacagiz artik.. Bizim kulubden de bir aciklama olsa da rahatlasak su konuda.
en son sanırım heinze giymişti o numarayı
![]()
Ben bugun canli yayinda izledim, adam heryere sordum diyor oyle bir dava yok dedi, varsa Galatasaray ispatlasin diyordu, yalanlamada olmadi zaten..
Kulüp dava açmadı oyuncular bireysel dava açtı ki doğrusu da bu zaten