Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilk izet'in türk statüsünde oynamasını sağlamaya çalışacaklar. Dany büyük ölçüde ayrılacak. Eğer izet türk statüsünde oynayamazsa alex için yer açmak gerekecek. Alex'i bu yüzden açıklamıyo olabilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AnimatedConfusedSmiley.gif

Bende dava falan olduguna inanmıyorum.

Neden derseniz eğer AB için dava açılır ve herhangi bir topçu kazanırsa AİHM de falan onun geri dönüşünü yokdur. Kısıtlama falan koyamazsınız ilk 11 de 3 AB oyuncusu falan diye.

Ya hepsi yerli statüsünde oynar yada hiçbiri.

Peki şuan için türkiyede buna müsade edilir mi ? Bence edilmez.

Çünkü bizde sahtekar yönetici sahtekar menejer bol...

Burası çöplüğe döner. Kulüp başkanları menejerler el altından milyonlar götürür. Tam bir Kaosa sürüklenir.

Çünkü dürüstlük bizde erdem değil Ütopya. Kanımıza işlemiş sahtekarlık. Rüşvete yolsuzuga dolandırıcılıga o kadar alısmısız ki millet olarak şaşırmıyoruz artık gülüp geçiyoruz.

Bu yüzden bence çıkarmazlar. Arayada mutlaka birileri girmişdir.Gizli gizli konusmalar sözler verilmişdir.

Bu sene 6+0+4 olur. Seneye yine 6+2 ye dönülür.

zaten birkaç sene sonra serbest dolaşım hakkının gelme ihtimali var, bunun kaçışı yok eninde sonunda olacak bu olay.

birde aihm değil avrupa adalet divanı.

Bilmiyorum oylemiydi :)

Heinz dan daha iyi oynasin da ..

kendisini spor hukuku uzmanı olarak nitelendiren birinin bilmesi gerekir amacı farklı gibi geldi bana.

ben de bildiğini biliyorum da onu yazma amacım senin dediğindi. insanları açık açık bizim yönetime ve kulübe karşı kışkırtmaya çalıştığı o kadar belli ki, bazen doğruları ifade ediş tarzınız veya eksik ifade etmeniz de buna yol açar.

Beyler EA Sports Fifa Meloyu da almış

1506515_10152141064794288_1399992526_n.png

Elin şeref aydını bir selam yazıyor 20 kişi begeniyor ben selamün aleyküm diyorum kaç kişi begenicek acaba ???

* tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt